21. 07. 2019 - 18:54
Luka Milivojević dobija saigrača iz Liverpula: Redsi ga...
907
Shares
Luka Milivojević dobija saigrača iz Liverpula: Redsi ga otpisali nakon skandala sa ovim djevojkama

Luka Milivojević dobija saigrača iz Liverpula: Redsi ga otpisali nakon skandala sa ovim djevojkama

21. 07. 2019 - 18:54
0
Shares

Čelnici Kristal Palasa, kluba čiji je kapiten Luka Milivojević, već nekoliko dana pregovaraju sa Liverpulom oko kupovine desnog beka Natanijela Klajna!

Klajn već dvije godine nije u planovima Jirgena Klopa koji na toj desnoj strani ima Trenta Aleksandera Arnolda, te je prethodnu polusezonu proveo na pozajmici u Bornmutu.

Činilo se da bi Klajn možda i mogao da se vrati ovog ljeta na Enfild, ali onaj skandal u februaru ove godine definitivno mu je zatvorio vrata šampiona Evrope.

Podsetimo, Klajn je nekoliko dana orgijao sa osam devojaka među kojima su bile i dve maloljetnice.

- Nije se znalo ko je ko. Tinejdžerke su se međusobno znale, ali ostale djevojke nisu bile prijateljice. Potrošio je hiljade i hiljade na njihove letove, klopu, piće i iznajmljivanje vile. Nisu mogle da povjeruju da je fudbaler kada su vidjele da ne prestaje da se zabavlja i koliko pije - prenio je ''San'' tada riječi svog izvora.

Klajn je Palasu potreban kao bi zamijenio Van Bisaku koji je nedavno otišao u Mančester junajted i prema riječima engleskih medija ovo mu je poslednji voz da oživi karijeru.

Pomenućemo i to da je Klajn odigrao 14 utakmica u dresu reprezentacije Engleske, i to dok je selektor bio sadašnji menadžer Palasa Roj Hodžson

Učitaj još novosti