20. 07. 2019 - 23:50
'ZAGRADIO JE SVOJIM FERARIJEM MOJ MERCEDES': Supruga Zlatana...
907
Shares
'ZAGRADIO JE SVOJIM FERARIJEM MOJ MERCEDES': Supruga Zlatana Ibrahimovića otkrila neobične detalje njihove ljubavne priče

'ZAGRADIO JE SVOJIM FERARIJEM MOJ MERCEDES': Supruga Zlatana Ibrahimovića otkrila neobične detalje njihove ljubavne priče

20. 07. 2019 - 23:50
0
Shares

Mnogi kažu da je Zlatan Ibrahimović jedan od najboljih sportista na svijetu.

Ipak, kako može da se pohvali uspjehom na poslovnom planu, tako može da kaže da je veoma uspješan i na privatnom.

Zlatan uspješno njeguje porodični život daleko od javnosti, a u braku je sa 11 godina starijom Šveđankom, nekadašnjom manekenkom Helenom Seger.

Par ima sinove Maksimilijana i Vinsenta. Ipak, Helena nije klasična žena fudbalera, što je jednom prilikom i rekla.

Ona, kako je sama pričala u intervjuima, ne troši previše vremena na izgled, priznaje da ima prevelike usne i prekratke noge, bolje se osjeća u farmerkama nego u dizajnerskim haljinama, ne voli šoping, nema kućnu pomoćnicu, uživa u brzoj vožnji na motociklu i skoro nikada ne daje intervjue.

xzlatan-ibrahimovic-is-in-relationship-with-helena-seger-are-they-engaged-know-their-affairs-jpg-pagespeed-ic-cvwegdhvln

Ali u jednom koji je dala jasno je istakla da sa svojim suprugom nije zbog novca...

- Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga vidjela, zagradio je svojim Ferrarijem moj Mercedes, vidjela sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i izvikala se na njega. Mislim da mu se to svidjelo - rekla je Helena.

Koliko on nju obožava staje u samo jednu rečenicu.

- Kako to mislite žene? Ja volim samo jednu ženu, rekao je Zlatan Ibrahimović novinarki koja ga je pitala kakve žene voli.

helena1

Helena Seger je rođena 25. avgusta 1970. u švedskom Lindesbergu, 11 godina je starija od fudbalera, a sa svojih 48 godina izgleda fantastično. Bije je glas da je prava opasnica, posebno u biznisu, a činjenica je da je svom suprugu Zlatanu u karijeri mnogo pomogla.

Helena i Zlatan su zajedno 14 godina, a plod njihove veze su dva sina.

Učitaj još novosti