19. 07. 2019 - 10:19
SNIMILI MODRIĆA I JAPANSKOG MESSIJA U NEOBIČNOM TRENUTKU:...
907
Shares
SNIMILI MODRIĆA I JAPANSKOG MESSIJA U NEOBIČNOM TRENUTKU: 'Zašto Luka ovo radi?'

SNIMILI MODRIĆA I JAPANSKOG MESSIJA U NEOBIČNOM TRENUTKU: 'Zašto Luka ovo radi?'

19. 07. 2019 - 10:19
0
Shares

Igrači Real Madrida su zvijezde u Kanadi. Njihove treninge posjećuju hiljade ljudi, a jedan od njih uhvatio je jedan čudan trenutak s Lukom Modrićem u glavnoj ulozi

Neobično ljeto za hrvotskog nogometaša Luku Modrića. Aktualni najbolji igrač na svijetu na meti je glasina o odlasku iz Real Madrida koji se polako s Edenom Hazardom sprema za novu eru.

Iako su mnogi klubovi bili zainteresirani, od njih ponajprije milanski velikani Inter i AC Milan, izgleda da od toga ipak neće biti ništa. Izvori iz Real Madrida za potvrdili su da Milan ne može priuštiti u ovom trenutku usluge Luke Modrića kojeg je Zvone Boban navodno jako želio dovesti na San Siro. Više o toj temi pročitajte OVDJE.

Dok se transfer-saga na razriješi, Modrić će s Kraljevskim klubom igrati na International Champions Cupu u Americi. Real Madrid priprema se u Kanadi, a njihov prvi protivnik bit će NIko Kovač i njegov Bayern Munchen.

Realove treninge posjećuju hiljadeljudi, a jedan od njih uhvatio je jedan čudan trenutak s Lukom Modrićem u glavnoj ulozi.

Naime, kad su se Realove zvijezde fotografirale, Luka je položio ruku na glavu puno mlađem kolegi Takefusi Kubu koji je poznat i pod nazivom “Japanski Messi”, što je izgledalo dosta čudno. Gori od njega bio je novopridošli Eden Hazard koji je podijelio jednu edukativnu “ćušku”. Pogledajte video:

 

Učitaj još novosti