11. 07. 2019 - 17:46
Mlatio se sa suigračima, Ranieri ga je želio "ubiti", a sad...
907
Shares
Mlatio se sa suigračima, Ranieri ga je želio

Mlatio se sa suigračima, Ranieri ga je želio "ubiti", a sad spašava karijeru

Mahir Suljagic (Sport.ba)
11. 07. 2019 - 17:46
0
Shares

ZLOČESTI dečko francuskog nogometa, Aboubakar Kamara, dobit će novu priliku u Fulhamu. Prije samo nekoliko mjeseci takav scenariji izgledao je nemoguć. Kamara je na neki način bio simbol užasne Fulhamove sezone koja je rezultirala ispadanjem u Championship.

Ovaj 24-godišnji Francuz pravio je probleme kad god je stizao i gdje god je mogao. Bio je uhićivan, tukao se sa suigračima, a bivši trener Claudio Ranieri priznao je kako ga je u jednom trenutku čak želio ''ubiti'' nakon što se odlučio oglušiti na njegovu direktivu i htio prometnuti u junaka susreta protiv Huddersfielda. Mitrović je trebao pucati penal, no Kamara mu je oteo loptu i šutirao. Naravno, promašio je.

Najveći incident dogodio se koncem siječnja, kad je uhićen u Motspur Parku pod sumnjom nanošenja tjelesnih ozljeda tijekom jednog sukoba na treningu, na što je klub reagirao njegovim udaljavanjem iz kluba i slanjem u Tursku gdje ga je na posudbu otišao u Yeni Malatyaspor.

Ipak, situacija se u klubu promijenila. Ranieri je postao bivši, a na klupu je sjeo Cott Parker, koji vjeruje u Kamaru. Novi trener Fulhama odradio je razgovore sa svima u klubu i dobio je zeleno svjetlo da vrati nestašnog nogometaša. Parker je posebno dugo razgovarao s Aleksandrom Mitrovićem, s kojim se Kamara više puta znao čak i fizički obračunati. Navodno, jednom su se potukli tijekom treninga na kojem se prakticirala joga. Engleski mediji tvrde da je ključan čovjek u rehabilitaciji Kamare Tony Kahn, jedan od vodećih ljudi u klubu s kojim je Francuz uvijek imao dobar odnos.

Bilo kako bilo, Kamara je s ostatkom momčadi na pripremama u Portugalu, prošle subote s klupe je dobio šansu protiv Cambridge Uniteda, a navijači se nadaju da je blizu povratku u formu te u prvi sastav Fulhama.

Učitaj još novosti