10. 07. 2019 - 13:20
VELJKO RAŽNATOVIĆ DOBIO POZIV KOJI SE NE ODBIJA: "Drhtim,...
907
Shares
VELJKO RAŽNATOVIĆ DOBIO POZIV KOJI SE NE ODBIJA:

CECIN SIN

VELJKO RAŽNATOVIĆ DOBIO POZIV KOJI SE NE ODBIJA: "Drhtim, tresem se", BOKSER NE DOLAZI SEBI!

10. 07. 2019 - 13:20
0
Shares

Veljko Ražnatović (22) će biti promoter Međunarodnog dana boksa koji će po drugi put biti održan na Crvenom trgu u Moskvi (21. i 22. jul)!

Najbolji srpski kruzeraš pozvan je od Bokserskog saveza Rusije kao najperspektivniji borac iz ovog dijela Evrope da kao promoter učestvuje na najmasovnijoj i najglamuroznijoj bokserskoj manifestaciji u prestonici najveće zemlje na svetu. Društvo će mu praviti ni manje ni više nego Roj Džons i Silvester Stalone!

Naravno, poziv je sa oduševljenjem prihvatio.

- Ljudi, riječima ne mogu da vam opišem kakva je ovo čast za mene. Svi znaju koliko volim našu bratsku zemlju Rusiju i kakvo mišljenje imam o njihovom boksu. To je vrh u Evropi i sam krem svjetskog boksa. Biti dio takve manifestacije je nešto o čemu sam dosad mogao samo da sanjam - u dahu će Veljko.

veljkoo

Foto: kurir.rs

Prvog dana na spektakla na Crvenom trgu u otvorenom treningu se očekuje oko 10.000 djece i mladih čime će organizator pokušati da obori Ginisov rekord. Sljedećeg dana na programu je spektakl u profi boksu začinjen mečom za WBA kontinentalnog šampiona između domaćeg borca Fedora Čudinova i Amerikanca Majka Gavronskog.

 Ono što Ražnatovića posebno čini srećnim i što, priznaje, u njemu budi tremu, iako važi za beskompromisnog borca, je što će biti rame uz rame sa idolom, Roj Džonsom. Pored njih dvojice promoteri su i slavni holivudski glumac Silvester Stalone, popularni Roki, ali i brojni svjetski šampioni u profesionalnom i olimpijskom boksu. Naravno, gosti su i svi vodeći ljudi svjetskog boksa, menadžer, promoteri i treneri.

 - Nikada se ovako nisam osjećao. Drhtim, jedva čekam da se sretnem sa Džonsom i Staloneom - kaže Veljko.

(Kurir)

Učitaj još novosti