08. 07. 2019 - 14:46
PROCURILI DETALJI SASTANKA NA RONALDOVOJ JAHTI: Cristiano i...
907
Shares
PROCURILI DETALJI SASTANKA NA RONALDOVOJ JAHTI: Cristiano i Sarri razgovarali o Mandžukiću

PROCURILI DETALJI SASTANKA NA RONALDOVOJ JAHTI: Cristiano i Sarri razgovarali o Mandžukiću

08. 07. 2019 - 14:46
0
Shares

Ponuda za Mandžukića u slučaju odlaska ne nedostaje, najviše je interesa iz Bundeslige, a prednjači Borussia Dortmund koja bi rado dovela hrvatskog napadača

Nisu ovo laki dani za bivšeg centarfora hrvatske nogomewtne reprezentacije Marija Mandžukića. Sve se više piše o njegovu odlasku iz Juventusa, no dobre vijesti za njega donio je talijanski novinar Aurelio Capaldi.

Capaldi je iznio detalje sastanka koji su održali Maurizio Sarri i Cristiano Ronaldo na Portugalčevoj jahti po Sarrijevom dolsaku u Torino.

“Imali su jako dobar razgovor. Tamo je bio i sportski direktor kluba Paratici, ali Ronaldo je u konačnici htio jedan na jedan pričati sa Sarrijem o nogometu što su i učinili. Pričali su o Sarrijevim idejama, način na koji će Juventus igrati, a Sarrija je zanimalo na kojoj poziciji bi Ronaldo htio igrati. Portugalac je napomenuo da mu nije toliko bitno na kojoj će poziciji igrati, sve dok Juventus osvaja trofeje, što je najvažnija stvar. Ipak, istaknuo je da je većinu utakmica startao na lijevom krilu pa bi preferirao da tamo ostane”, rekao je Capaldi u Transfer Window Podcastu.

sarri

Za Mandžukića ovo može značiti da će ostati na poziciji centralnog napadača koju Ronaldo očito ne preferira toliko. Iako su Cristiano Ronaldo i Mandžukić bez problema igrali zajedno u prvom sastavu, bit će zanimljivo vidjeti kako će Sarri uklopiti njih dvojicu u svoj sustav. U Napoliju je čak igrao i bez prave špice, na čijem je mjestu bio belgijanac Mertens.

Ponuda za Mandžukića u slučaju odlaska ne nedostaje, najviše je interesa iz Bundeslige, a prednjači Borussia Dortmund koja bi rado dovela hrvatskog napadača.

Marko Pjaca nije baš bio u milosti Juventusa, a italijanski Goal objavio je kako je on na izlaznim vratima kluba. Stigao je kao veliki talent, no sve je ostalo samo na potencijalu, pogotovo nakon ozljede koja ga je dosta unazadila u fizičkom smislu. Stigao je u Torino 2016. godine kao najskuplji izlazni transfer u povijesti Dinama i očekivanja su bila velika.

No većinu svog vremena pod Juventusovim ugovorom proveo je posudbama. Za njega su navijali u Schalkeu i u FIorentini, no njegove brojke bile su daleko od impresivnih. Naravno, uz poneki bljesak.

Učitaj još novosti