08. 07. 2019 - 12:06
Realov problem s Hazardom zbog Modrićeve odbijenice
907
Shares
Realov problem s Hazardom zbog Modrićeve odbijenice

Realov problem s Hazardom zbog Modrićeve odbijenice

Mahir Suljagic (Sport.ba)
08. 07. 2019 - 12:06
0
Shares

EDEN HAZARD predstavljen je na Santiago Bernabeu 13. lipnja kao najveće pojačanje Reala u ovom prijelaznom roku. 

Belgijski reprezentativac predstavljen je tog dana bez broja na dresu i do danas nije dobio broj. Razlog je Luka Modrić koji je odbio prepustiti novoj Realovoj zvijezdi broj 10, broj koji je Hazardu najdraži.

"Pitao sam Matea Kovačića da pita Modrića mogu li dobiti njegov broj. Luka je rekao ne. Malo smo se šalili oko toga. Smatram da broj nije važan, najvažniji je ovaj dres koji ću nositi u nastavku karijere", rekao je Hazard na press-konferenciji.

Situacija s njegovim brojem predstavlja problem Realu jer navijači još uvijek ne mogu kupiti dres s Hazardovim imenom i brojem. U prodaji je jedino dres bez broja, identičan onome kakav je nosio na predstavljanju. 

Madridski AS otkriva da će Hazard sljedeće sezone nositi dres s brojem 7 ili 11, ovisno o tome hoće li Mariano Diaz (7) ili Gareth Bale napustiti klub (11). Obojica su u istoj situaciji i nisu u planovima trenera Zinedinea Zidanea, ali ne žele otići iz kluba zbog plaće koju imaju (Mariano više od četiri milijuna eura i Bale više od 14 milijuna eura).

(Index.hr)

Učitaj još novosti