08. 07. 2019 - 11:24
Edin Džeko stigao na ljekarske preglede, pa odbio odgovoriti...
907
Shares
Edin Džeko stigao na ljekarske preglede, pa odbio odgovoriti na pitanje novinara

Edin Džeko stigao na ljekarske preglede, pa odbio odgovoriti na pitanje novinara

Mahir Suljagic (Sport.ba)
08. 07. 2019 - 11:24
0
Shares

Fudbaleri Rome danas zvanično počinju pripreme za novu sezonu, a nakon ljekarskih pregleda očekuje se da odrade i lagani trening.

Iako se već sedmicama špekuliše da će bh. napadač Edin Džeko napustiti Romu ovog ljeta on se jutros pojavio u Trigoriji na ljekarskom pregledu, te je odlučio da dođe na početak priprema rimskog kluba.

Džeko se povezuje s prelaskom u Inter, ali glavni problem je što se klubovi ne mogu odgovoriti oko visine obeštećenja jer je navodno bh. napadač dogovorio sve uslove s klubom s Meazzom.

Bh. napadač se pojavio danas na ljekarskim pregledima i jasno da je izazvao najveću pažnju prisutnih novinara. Oni su od Džeke pokušali saznati da li će ostati u Romi, ali odgovor nisu dobili.

"Pustite me da prođem", kratko je dobacio Džeko nakon čega je prošao pored novinara, te se nije htio zaustaviti za fotografisanje.

Tu je bilo i nekoliko navijača Rome koji su se nadali da će se fotografisati s igračima ovog kluba, pa i sa Džekom koji je sigurno najveća zvijezda Vučice, ali bh. napadač nije bio pretjerano raspoložen za to, te se odmah uputio na ljekarske preglede.

Učitaj još novosti