07. 07. 2019 - 18:42
NOVA DRAMA U MÜNCHENU: Za sve okrivili Hrvata, šta se dešava?
907
Shares
NOVA DRAMA U MÜNCHENU: Za sve okrivili Hrvata, šta se dešava?

NOVA DRAMA U MÜNCHENU: Za sve okrivili Hrvata, šta se dešava?

07. 07. 2019 - 18:42
0
Shares

Teško se u Bayernu mogu pomiriti s činjenicom da više ne mogu jeftino dobiti vrhunske igrače.

Promijenilo se doba kada je samo bio potrebno okrenuti određeni broj i igrač bi odmah uletio u avion i doletio u München. Konkurencija na tržištu je nikad veća i cijene igrača su shodno tomu postale nikad više.

Atletico Madrid je za praktički neprovjerenog tinejdžera Joao Felixa dao 126 miliona eura. Bayernov najveći transfer u povijesti je 80 miliona eura (Lucas Hernandez). Dovoljno to govori o klupskoj politici. No, žele li dovući najbolje prije ili kasnije morat će dati 100 i više miliona eura za igrače.

Menadžer Manuela Neuera ovih dana podigao je prašinu izjavom da ova momčad Bayerna nije kompetitivna. Kako se čini nije on jedini takvog mišljenja. Legendarni napadač bavarskog velikana Giovane Elber izrazio je brigu trenutačnom momčadi Bayerna.

bayern-munich-181201-celebrate-g-1050

“Kada pogledate koliko drugi investiraju i kakve igrače imaju jasno je da zaostajemo. Ako na tržištu postoji dobar igrač i košta 100 milijuna eura onda toliko novca morate potrošiti”, poručio je Elber.

“Naš sportski direktor zna koje igrače trebamo. Braco (Hasan Salihamidžić) marljivo radi i nadam se da će dovesti neke dobre igrače”, završio je.

Bild am Sonntag objavio je pak priču u kojoj tvrdi da je najveći problem Bayena Niko Kovač. Točnije navode kako su mnogi igrači mišljenja da Kovač nije tip trenera koji privlači velike zvijezde na dolazak u klub.

Učitaj još novosti