06. 07. 2019 - 19:52
Navijači Celtica poludjeli zbog izjava njihovog ponajboljeg...
907
Shares
Navijači Celtica poludjeli zbog izjava njihovog ponajboljeg igrača, mnogi žele da ga klub otjera

Navijači Celtica poludjeli zbog izjava njihovog ponajboljeg igrača, mnogi žele da ga klub otjera

Mahir Suljagic (Sport.ba)
06. 07. 2019 - 19:52
0
Shares

Olivier Ntcham je bio krajnje iskren u intervjuu za francuski L'Equipe, ali ono što je rekao zasmetalo je navijačima Celtica.

Ntcham smatra da bi "procvjetao" ako bi napustio Celtic i Škotsku, pa je kazao za L'Equipe da "kada nema pravih i jakih protivnika, onda ne možete da napredujete".

On je aludirao na slabu konkurenciju koju Celtic ima u Škotskoj.

"Bio sam stvarno razočaran što nisam otišao u Porto prošlog ljeta. Šta bi bilo savršeno za mene? Neko veliko prvenstvo kao što je njemačko, francusko ili špansko. Povratak u Francusku bi bio sjajan", poručio je Ntcham.

"Interes Marseillea? To mi laska.To je veliki klub s velikim navijačima. Da sam otišao u Marseille, ja bih procvjetao, uvijek sam potpisivao za klubove s mnogo fanova", dodao je.

Nakon ovog intervjua mnogi navijači Celtica su poručili da Ntcham ne zaslužuje nositi dres njihovog kluba ako je tu samo zbog novca i ako jedva čeka da ode u drugi klub.

Dvadesettrogodišnji veznjak bio je na meti Marseillea, a ponikao je u Manchester Cityju. Smatra se da je njegova vrijednost prešla 15 miliona funti.

Učitaj još novosti