05. 07. 2019 - 20:46
NAJLUĐI TENISER OPET PREVARIO AJLU: Nekoliko puta mu je...
907
Shares
NAJLUĐI TENISER OPET PREVARIO AJLU: Nekoliko puta mu je oprostila, ali ovo je već OTIŠLO PREDALEKO (FOTO)

NAJLUĐI TENISER OPET PREVARIO AJLU: Nekoliko puta mu je oprostila, ali ovo je već OTIŠLO PREDALEKO (FOTO)

Sport.ba
05. 07. 2019 - 20:46
0
Shares

Nick Kyrgios najkonzervativniji je teniser, a njegova Ajla je ovaj put zaista razočarana.

Kyrgios ili vrijeđa Đokovića, ili lomi rekete, pa onda čak i gađa Nadala lopticom, a čini se da je posljednja stvar koju je "učinio" zapravo najgora za njega i njegovu vezu...

039he-doesn039t-know-anything-about-me039-nick-kyrgios-fires-back

Ajla Tomljanović, hrvatska bivša tenisačica i kćer proslavljenog olimpijskog pobjednika (Ratko), u vezi je nekoliko godina s popularnim Australcem.

U ljeto 2017. godine par je prekinuo nakon što je otkriveno da je u Londonu partijao s nekoliko djevojaka. To je Ajlu iznimno pogodilo, pa je obrisala sve fotografije sa svog profila, sve - zajedničke fotografije.

Čini se da je žestoko radio na pomirenju, pa je dobio novu šansu u 2018. godini, međutim, ovih dana opet je u problemima i to opet - u Londonu.

Naime, u Wimbledonu je trenirao s Eugenie Bouchard, bivšom finalisticom Wimbledona, a koja je poznatija više po svojim fotografijama i objavama na Instagramu. Zajedno su igrali miks, a ono što je unijelo nemir je pojava Kanađanke u njegovu boksu, kao i srca koja mu je poslala putem Instagrama.

1562347435nick2

Kad je Nick u pitanju, nema toga na što Ajla nije naviknula, treba tek vidjeti kako li će se Australac izvući iz ovog, posljednjeg njegovog incidenta. Čini se da mu London nikako ne leži...

"Kad gubi onda pije i osvaja djevojke. Inače je vjeran", pišu fanovi.

inline-1113639-4-31

Učitaj još novosti