05. 07. 2019 - 18:42
ŽENE SAD UZDIŠU ZA NJIM, ALI U POČETKU JE IZGLEDAO STRAVIČNO:...
907
Shares
ŽENE SAD UZDIŠU ZA NJIM, ALI U POČETKU JE IZGLEDAO STRAVIČNO: Evo kako je izgledala njegova transformacija

ŽENE SAD UZDIŠU ZA NJIM, ALI U POČETKU JE IZGLEDAO STRAVIČNO: Evo kako je izgledala njegova transformacija

Sport.ba
05. 07. 2019 - 18:42
0
Shares

Cristiano Ronaldo danas je vjerojatno najpopularniji nogometaš na svijetu a nekad je izgledao stravično.

Poznat je Portugalac kao veliki igrač, ali i kao veliki zavodnik. Teško je nabrojati sve djevojke s kojima ga se povezivalo, mnoge mu se nude i javno, a danas je sretan sa svojom odabranicom Georginom te ima četvero djece.

Ali nije uvijek bio ljepotan, dugo je radio na svom izgledu. Napornim treninzima izdefinirao je mišiće i tijelo, ali fotografije mladog Ronalda mnoge i danas podsjete na vremena kada, tada mladi Portugalac koji je tek došao u Manchester United, nije bio toliko fatalan za ženski rod. 

cristiano-ronaldo-young-childhood

Fotografija s predstavljanja otkrivaju kako tada Ronalda moda i nije pretjerano zanimala iako se obukao u skladu s tim vremenom, ipak je prošlo više od 15 godina. 

Također, Ronaldo po dolasku u Manchester nije znao engleski jezik pa su tako intervjui nakon utakmica izgledali jako simpatično.  Ono što se najviše primijeti na izgledu Portugalca su popravljeni zubi koji tih godina nisu bili baš za reklame.

ronaldo-interview

Ipak, Cristiano je sve popravio, uložio u svoj izgled, izgradio i svoje poslovno carstvo te je danas, po raznim izborima, jedan od najzgodnijih muškaraca svijeta.

 

Učitaj još novosti