04. 07. 2019 - 11:45
Žena ga je ostavila, ali se teniser brzo snašao: Na Wimbledonu...
907
Shares
Žena ga je ostavila, ali se teniser brzo snašao: Na Wimbledonu pokazao 20 godina mlađu djevojku!

Žena ga je ostavila, ali se teniser brzo snašao: Na Wimbledonu pokazao 20 godina mlađu djevojku!

Sport.ba
04. 07. 2019 - 11:45
0
Shares

Boris Beker jučer je prvi put javnosti predstavio svoju novu izabranicu Lajlu Pavel, a par je fotografisan na Vimbldonu, četiri mjeseca nakon što su njihove zajedničke paparaco fotografije obišle svijet.

Naime, Boris i Lajla viđeni su još u martu ove godine na večeri u jednom prestižnom restoranu, ali tek je danas stigla i zvanična potvrda da su započeli romansu.

beker

Teniska legenda uživao je u društvu svoje 20 godina mlađe djevojke, a bili su praktično nerazdvojni - smiješili su se, ćaskali i držali za ruke.

Lajla je blistala u jednostavnoj bijeloj haljini midi dužine, a Boris se nije toliko potrudio: pojavio se u svijetloplavom odijelu ležernog kroja uz koji je ponio i crveni sportski kačket.

Inače, ova vitka, visoka 31-godišnjakinja bavi se manekenstvom, a mediji su naslutili povezanost sa Bekerom, kada su primijetili da on često lajkuje njene seksi fotografije na Instagramu.

mankekenka1

Podsjetimo, proslavljeni Nijemac se razveo 2017. od manekenke Lili Beker, sa kojom je bio 13 godina u ljubavi, a par je stavio tačku na svoj odnos uslijed loših perioda kroz koje su oboje prolazili, a nisu bili tu jedno za drugo.

Zanimljivo je i da je upravo u tom periodu Beker proglasio bankrot, pa su prethodne godine bile zaista teške za njega, no izgleda da je započeo novo razdoblje u životu.

manekenka

Učitaj još novosti