03. 07. 2019 - 23:02
BARCELONA NAKON GRIEZMANNA DOGOVORILA NOVI SPEKTAKULARAN...
907
Shares
BARCELONA NAKON GRIEZMANNA DOGOVORILA NOVI SPEKTAKULARAN POSAO: Ova zvijezda je rekla 'da'

BARCELONA NAKON GRIEZMANNA DOGOVORILA NOVI SPEKTAKULARAN POSAO: Ova zvijezda je rekla 'da'

03. 07. 2019 - 23:02
0
Shares

Barcelonin brazilski as Philippe Coutinho navodno je rekao 'DA' PSG-u i nadomak je transfera u redove francuskog prvaka u poslu u kojem bi u suprotnom pravcu mogao otići Neymar.

Tako barem tvrdi španjolski dnevnik Sport koji navodni da se polako rješava igračka križaljka i da bi rasplet mogao biti zadovoljavajuć i za Barcelonu i za PSG.

A postoji i mogućnost Coutinhovog odlaska u PSG neovisno o Neymaru.

Coutinho se nije najbolje snašao u Barceloni po transferu iz Liverpoola, a Neymar je otvoreno rekao da želi napustiti Pariz. Sport navodi kako se cijeli posao potajno dogovara da se ne bi remetila koncentracija Coutinha u trenucima dok igra na Copa Americi.

coutinho1

Neko se vrijeme nagađalo da bi Ivan Rakitić mogao biti dio posla između Barcelone i PSG-a u kojem bi se Neymar vratio na Camp Nou, ali sada je sve izvjesnije da bi to trebao biti Coutinho koji je igrač Barcelone od siječnja 2018. godine.

Francuski L'Equipe jučer je objavio kako je Barcelona osigurala dolazak Antoinea Griezmanna iz Atletico Madrida za 120 miliona eura, a sada, čini se, stiže i Neymar.

Neymarova aktualna vrijednost na tržištu prema Transfermarktu iznosi 180 miliona eura, dok Coutinhova iznosi 90 miliona eura. U slučaju posla Barcelona bi prema svemu sudeći PSG-u trebala platiti i pozamašan novčani iznos...

Učitaj još novosti