03. 07. 2019 - 20:46
ZBOG SKANDALOZNOG POTEZA PROGLAŠENA NAJOMRAŽENIJOM: Evo ko je...
907
Shares
ZBOG SKANDALOZNOG POTEZA PROGLAŠENA NAJOMRAŽENIJOM: Evo ko je Alex Morgan, fudbalerka koju mrzi pola svijeta

ZBOG SKANDALOZNOG POTEZA PROGLAŠENA NAJOMRAŽENIJOM: Evo ko je Alex Morgan, fudbalerka koju mrzi pola svijeta

03. 07. 2019 - 20:46
0
Shares

Aleks Morgan je jedna od najboljih i najljepših fudbalerki na svijetu, međutim juče je izazvala pravu pometnju na finalu Svjetskog prvenstva, okitivši se i titulom "najomraženije".

Naime, na finalu SP-a sastali su se reprezentacija SAD-a i Velike Brittanije, a pomenuta Aleks je drugi, odlučujući go američke reprezentacije proslavila tako što je oponašala ispijanje čaja, čuvenu tradiciju koju Englezi i danas praktikuju i istom se ponose.

Ovaj potez izazvao je nevjerovatno mnogo reakcija i obeležio ne samo finale, već čitavo Svjetsko prvenstvo, a ubrzo je postao i najkomentarisanija tema na društvenim mrežama. Simbolično je nazvan "čajanka", a jasno je da aludira na Bostonsku čajanku 1773. koja je, između ostalog, pokrenula američku revoluciju.

Atraktivna 30-godišnjakinja objasnila je da je njeno simuliranje ispijanja čaja motivisano svim što je "bačeno u lice američkoj reprezentaciji tokom prvenstva".

alex1

"Htjela sam da bude zanimljivo. Znam da Megan Rafino ima najbolje proslave, pa sam željela da učinim da moja bude još originalnija. Mislim da nam je mnogo toga bačeno u lice i nije nam bilo lako na turniru i zato se desio čaj", naglasila je sportistkinja.

"Ovo je na granici s objavom rata", napisao je engleski voditelj i kolumnista Pirs Morgan, a on je bio samo jedan u nizu besnih Britanaca. No, recimo Hilari Klinton je čestitala Morganovoj i napisala joj da je zaista "zaslužila čaj".

Ovo nije prvi put da se lijepa Aleks nađe u centru nekog skandala. Prije dvije godine izbačena je iz tematskog parka Disney World na Floridi, nakon što je vrištala, drala se na zaposlene, fotografisala ih i snimala bez dozvole.

Ona se tada javno izvinila uz saopštenje da će pokušati da uči iz sporne situacije i da joj se takve stvari više neće ponavljati.

Ipak, izgleda da su njene riječi bile "prazne", s obzirom da je nakon toga u javnost isplivao vulgaran snimak ove Amerikanke na kojima pokazuje zadnjicu i uvlači gaćice u nju.

Uprkos pomenutim skandalima, Aleks je veoma omiljena u Americi - važi za pravu Instagram zvijezdu i hodajuću reklamu, a od sponzorstava zarađuje nebrojene milione.

Inače, onda je udata za kolegu fudbalera Servanda Karaska.

 

Učitaj još novosti