03. 07. 2019 - 18:04
KHABIB POSLAO OŠTRO UPOZORENJE McGREGORU: Ovo će Irac dobro...
907
Shares
KHABIB POSLAO OŠTRO UPOZORENJE McGREGORU: Ovo će Irac dobro zapamtiti

KHABIB POSLAO OŠTRO UPOZORENJE McGREGORU: Ovo će Irac dobro zapamtiti

03. 07. 2019 - 18:04
0
Shares

Khabib Nurmagomedov će se 7. septembra na UFC-u 242 boriti za ujedinjenje naslova u lakoj kategoriji protiv privremenog prvaka Dustina Poiriera.

Predsjednik UFC-a Dana White nedavno je potvrdio kako nema ništa protiv toga da se na priredbi pojavi i Conor McGregor. 

Khabibu  je također potvrdio da me ne smeta mogući dolazak McGregora, ali ga je zato u intervjuu za ruske medije ipak upozorio da se tamo ne može ponašati kao što je navikao.

"Bit će mu puno teže napustiti Abu Dhabi za razliku od New Yorka. Ako planira doći, neka sjedne i gleda borbe jer tamo neće moći izvoditi svoje podle trikove", rekao je Nurmagomedov za TASS, prenosi MMA Mania.

khabib-danawhite

Podsjetimo, McGregor je u aprilu 2018. godine napravio veliki incident uoči UFC 223 priredbe kada je sa skupinom prijatelja u New Yorku porazbijao stakla na autobusima u kojima su bili borci.  Među borcima je bio i Nurmagomedov, a nekoliko boraca pretpilo je ozljede zbog kojih su morali otkazati svoje nastupe. Irac je za to dobio financijsku kaznu i kaznu radom za opće dobro. 

Na istoku se stvari drugačije rješavaju pa ga je Khabib upozorio da bi tamo mogao proći s bitno gorom kaznom ako opet odluči izvesti nešto kao u New Yorku.

"Abu Dhabi nije mjesto za praviti se važan. Neka dođe ako je planirao, ali njegove ludorije tamo neće proći", kazao je Nurmagomedov.

Učitaj još novosti