26. 06. 2019 - 20:06
RONALDINHO DOLAZIO PIJAN NA TRENINGE: Nogometaš otkrio 'Nisam...
907
Shares
RONALDINHO DOLAZIO PIJAN NA TRENINGE: Nogometaš otkrio 'Nisam htio potpisati za Barcu, nagovorio me Gvardiola'

RONALDINHO DOLAZIO PIJAN NA TRENINGE: Nogometaš otkrio 'Nisam htio potpisati za Barcu, nagovorio me Gvardiola'

26. 06. 2019 - 20:06
0
Shares

Aleksander Hleb bio je prva kupovina Pepa Guardiole u Barceloni 2008., no Bjelorus se tamo nije snašao. Kako je priznao kasnije, nije ni htio otići iz Arsenala, no nagovorio ga je Guardiola.

Nije išlo, otad mu je karijera krenula silaznom putanjom i danas u 38. godini igra za BATE Borisov. Nakon toga svi su mu bili krivi za neuspjeh, a najviše sebi sam. Sada se okomio na Portugalca Deca i Brazilca Ronaldinha.

"Ronaldinho i Deco su dolazili pijani na trening. Znate zašto ih je Barcelona prodala? Zato što su se bojali da ne izgube Messija", rekao je za Sport.

"Nisam htio potpisati za Barcelonu. Htio sam ostati u Arsenalu ili otići u Bayern, ali moj menadžer je inzistirao na Barceloni i Guardioli", dodao je.

Za katalonski je klub odigrao 19 utakmica, nije zabio nijedan gol.

Topnike je napustio u suzama.

"Kad mi je Wenger rekao da je pitanje sata kada ću biti prodan, osjećao sam se uništeno. Bilo mi je teško prihvatiti da idem u Barcelonu. Wenger je učinio sve da ostanem u Arsenalu. Čak mi je i slao poruke kad sam bio na pecanju: 'Alex, ne želimo da odeš, trebamo te ovdje.' Plakao sam dok sam to čitao.

Bio sam na odmoru i menadžeri su me uvjerili da trebam otići u Barcelonu. Da budem iskren, nisam baš ni sam razumio što radim. Nakon nekog vremena sam shvatio da uistinu napuštam Arsenal."

(Index.hr)

Učitaj još novosti