25. 06. 2019 - 17:41
Neymar i dalje u WhatsApp grupi s Messijem i Suarezom, evo što...
907
Shares
Neymar i dalje u WhatsApp grupi s Messijem i Suarezom, evo što im je rekao

Neymar i dalje u WhatsApp grupi s Messijem i Suarezom, evo što im je rekao

Mahir Suljagic (Sport.ba)
25. 06. 2019 - 17:41
0
Shares

Već krajem ove sezone krenula su šuškanja o Neymarovom povratku u redove Barcelone. Njegov sadašnji klub Paris Saint-Germain nikako da postane konkurentan u Ligi prvaka, a osim toga, Kylian Mbappe prijeti da mu oduzme titulu najzvjezdanijeg igrača u svlačionici Thomasa Tuchela. Između ostalog, podosta se pričalo o Brazilčevom nezadovoljstvu životom u Parizu.

Da je tome tako, dalo bi se naslutiti i iz napisa katalonskog Sporta, medija koji je vrlo blizak događanjima u Barceloni. Kako piše navedeni list, 27-godišnji napadač se i dalje redovno čuje s Messijem i Suarezom preko WhatsAppa, a imaju i svoju grupu 'Tri južnjaka'. Argentinca i Urugvajca zanimalo je što je s tim glasinama o njegovom povratku, a Sport piše da im je poručio „Smirite se, dolazim“.

Koliko doista ima istine u ovim napisima, teško je reći, ali da se kuha njegov povratak na Camp Nou vrlo je izvjesno, jer su i Sport i Mundo Deportivo koji se o tome raspisao posljednjih dana, jako bliski i vrlo dobro upoznati s pričama iz hodnika unutar stadiona.

Ipak, za Blaugranu je najveći problem, naravno, financijske prirode. Ne mogu mu ponuditi više od 25 milijuna eura plaće, a on trenutno u PSG-u zarađuje čak 36 milijuna eura, a uz to francuski prvak traži odštetu od čak 250 milijuna eura. Predsjednik Josep Bartomeu je spreman isplatiti 100 milijuna i zauzvrat u 'grad svjetla' poslati još Philippea Coutinha

Učitaj još novosti