25. 06. 2019 - 08:02
SENZACIJA IZ NBA Preko noći postaju veliki kandidat za naslov:...
907
Shares
SENZACIJA IZ NBA Preko noći postaju veliki kandidat za naslov: Kevin Durant i Kyrie Irving postigli dogovor, od naredne sezone igrat će za ovaj tim

BROOKLYN NETSI BI MOGLI BITI ZNATNO JAČI

SENZACIJA IZ NBA Preko noći postaju veliki kandidat za naslov: Kevin Durant i Kyrie Irving postigli dogovor, od naredne sezone igrat će za ovaj tim

Sport.ba
25. 06. 2019 - 08:02
0
Shares

Kako prenosi Bleacher Report, Kevin Durant i Kyrie Irving ''dva puta su se susreli'' kako bi razgovarali o potencijalnom udruživanju u jednoj momčadi, a prema mnogim informacijama ta ekipa su Brooklyn Netsi.

Nije više tajna kako će Irving gotovo sigurno napustiti Boston, a kao njegova iduća destinacija najviše se spominju Brooklyn Netsi. Međutim, ne treba isključivati ni New York Knickse, koji se dosta povezuju s Durantom.

Kako se neizvjesnost približava, pojavili su se signali da bi njih dvojica mogla nastaviti karijeru u istoj momčadi. Pitanje je samo kojoj.

kevin-durant-fallout

''Što god Kevin namjerava učiniti, predomislit će se barem 25 puta prije nego što to učini'', kazao je jedan izvor, a prenosi Bleacher Report.

Prvi sastanak između Duranta i irvinga održan je navodno u Oaklandu, dok se zvijezda Warriorsa oporavljala od ozljede lista, a drugi u New Yorku nedugo nakon Durantove operacije Ahilove rupture.

kyrieirving

Nekoliko izvora izvještava o tome kako Durant nije sretan s Warriorsima nakon druge i puno teže ozljede u finalu protiv Raptorsa. Kerr je tada izjavio kako mu je rečeno da se Durant ne može dodatno ozlijediti igranjem, što se pokazalo potpuno netačnim.

durantmpx

Jedino što je izvjesno je da ćemo za osam dana sve znati, odnosno biti blizu odgovora na sva pitanja. Tada će, naime, krenuti velika bitka za slobodne igrače predvođene Durantom, Leonardom, Irvingom, Klayom Thompsonom, Butlerom, Walkerom i drugima.

Učitaj još novosti