24. 06. 2019 - 08:04
O OVOME BRUJI REGION Sjajni vaterpolist Srbije novinarima:...
907
Shares
O OVOME BRUJI REGION Sjajni vaterpolist Srbije novinarima:

O OVOME BRUJI REGION Sjajni vaterpolist Srbije novinarima: "Nemojte izokrenuti ove moje riječi o Hrvatskoj"

24. 06. 2019 - 08:04
0
Shares

Godinama se Hrvatska i Srbija bore u vaterpolu za najsjajnija odličja. Međutim, taj rivalitet, pun međusobnog uvažavanja, podignut je na još veću razinu tijekom Svjetske lige u Beogradu. Srbija je dva puta pobijedila Hrvatsku. Prvi put u skupini 11:10, a potom i jučer u finalu 12:11 te je osvojila natjecanje i plasirala se na Olimpijske igre.

vaterpolosrbijaslavi

Oba puta domaći navijači na Tašmajdanu pljeskom su pozdravili hrvatsku himnu, a igrači i stručni štabovi čestitali su jedni drugima po završetku fantastične utakmice koju je 17 sekundi prije kraja iz peterca prelomio Filip Filipović.

vaterpolosrbijaquanblz5gtas0c5acbaae

Mogla je i Hrvatska do pobjede. Pri vodstvu 9:8 Srbija je bila u problemima, a Dušan Mandić čudesnom šraubom iz daljine matirao je golmana turnira Marka Bijača i praktički izmislio gol koji je pogurao njegovu ekipu do pobjede. 

vaterpolosrbijahrvatska12

vaterpolosrbijahrvatska1

Nakon utakmice je Mandić od novinara tražio da točno prenesu ono što ima reći za njihovu konstataciju kako voli igrati protiv Hrvatske.   

vaterpolosrbijahrvatska

"Volim igrati finala, a ako neko misli to što ste rekli - volim igrati protiv trenutno našeg najvećeg sportskog rivala. Ponavljam, naš najveći sportski rival je Hrvatska. To je trenutno najbolja reprezentacija s kojom igramo već deset godina. Nemoj neko da je moje riječi izokrenuo. Ovo je sportski i prijateljski rivalitet", poručio je Mandić pa pohvalio gledatelje koji su navijali sportski i ostali do kraja unatoč pljusku na otvorenom bazenu, piše Index.hr.

vaterpolosrbija

vaterpolohrvatska

vaterpolo-srbijahrvatska23710-ff

"Bilo je sportski od početka do kraja. Hvala ljudima što su ostali da nas bodre. Bilo nam je puno srce. Navijali su lavovski i bili su nam igrač više", zaključio je. 

Učitaj još novosti