23. 06. 2019 - 16:34
Mlada zvijezda Reala najavila veliki transfer? Čujem sa s njim...
907
Shares
Mlada zvijezda Reala najavila veliki transfer? Čujem sa s njim često, mislim da će doći u Madrid

Mlada zvijezda Reala najavila veliki transfer? Čujem sa s njim često, mislim da će doći u Madrid

Mahir Suljagic (Sport.ba)
23. 06. 2019 - 16:34
0
Shares

Već se neko vrijeme piše o tome da bi Neymar i Kylian Mbappe mogli napustiti redove francuskog prvaka, a Real Madrid čini sve kako bi doveo Mbappea ovog ljeta.

Real je već doveo Luku Jovića, Edena Hazarda, Ferlanda Mendyja i Edera Militaa, a mlada zvijezda kluba sa Santiago Bernabeua Vinicius Junior je potvrdio da postoji velika želja da Los Blancosi dovedu i Mbappea te da će se to desiti prije ili kasnije.

"Naravno da navijači sanjaju o dovođenju Mbappea, mada takav je slučaj i sa navijačima ostalih timova. Mislim da će on na kraju doći u Real i mislim da ćemo zajedno osvojiti mnogo titula"

"Ne poznajem ga mnogo osim što razmjenjujemo poruke na Instagramu, ali on je neko kome se mnogo radujem. Ako dođe u Madrid, to bi bilo sjajno", rekao je Vinicius Junior.

Real je već potrošio preko 300 miliona eura na pojačanja ovog ljeta, a ostaje da se vidi da li će uspjeti dovesti i Mbappea koji nije trenutno najsretniji u klubu te je nedavno tražio veću odgovornost u francuskom prvaku.

Kylian Mbappe je prošle sezone odigrao ukupno 43 utakmice u dresu PSG-a u svim takmičenjima te je postigao čak 39 golova i bio je jedini konkurent Lionelu Messiju u borbi za Zlatnu kopačku.

Učitaj još novosti