23. 06. 2019 - 13:43
KOVAČ PRESRETAN: Dobiva ogromno pojačanje, svjetski prvak...
907
Shares
KOVAČ PRESRETAN: Dobiva ogromno pojačanje, svjetski prvak stiže u Bayern

KOVAČ PRESRETAN: Dobiva ogromno pojačanje, svjetski prvak stiže u Bayern

Sport.ba
23. 06. 2019 - 13:43
0
Shares

Niki Kovaču stiže veliko pojačanje. Nije ovaj put, međutim, riječ o igračkom nego trenerskom pojačanju. Kako javlja Kicker Hans Flick postat će mu s prvim danom srpnja pomoćnik. Ugovor je potpisao na dvije godine što se poklapa sa završetkom Kovačeva mandata.

Riječ je, inače, o nekadašnjem veznjaku Bayerna (198.-1990.) i bivšem pomoćniku njemačkog izbornika Joachima Löwa. Nakon trećeg mjesta na SP u 2010. i polufinala Eura 2012. okitio se naslovom Svjetskog prvaka 2014. kao pomoćni trener. Nakon toga bio je sportski direktor Njemačkog nogometnog saveza.

Bayern užurbano radi na igračkim pojačanjima. Poslije dolaska Hernandeza i Pavarda cilj im je pojačati napad. Spominje se Leroy Sane, dok Timo Werner glasi kao opcije u slučaju da propadne transfer zvijezde Manchester Cityja, što se trenutačno čini sve izglednijim.

profimedia-0450752260

Legendarni hrvatski nogometaš nakon teških početaka u Bayernu, na kraju je došao na svoje. Cijelu sezonu trpio je niske udarce. Ne samo od nogometne javnosti nego i od onih koji su ga prije godinu dana imenovali trenerom.  Međutim, mišljenje o njemu promijenili su gotovo svi njegovi kritičari kada je Bayern razbio Eintracht i potvrdio naslov prvaka, pa sedam dana kasnije kada je u finalu Kupa pomeo Leipzig.

Iduće sezone dobio je zadatak napasti Ligu prvaka, a sad bi mu u tome trebao pomoći upravo Flick.

Učitaj još novosti