23. 06. 2019 - 08:47
JEDAN OD NAJSTRAŠNIJIH NOKAUTA U HISTORIJI UFC-a: 'Predator'...
907
Shares
JEDAN OD NAJSTRAŠNIJIH NOKAUTA U HISTORIJI UFC-a: 'Predator' ga je tu večer teško nokautirao (VIDEO)

JEDAN OD NAJSTRAŠNIJIH NOKAUTA U HISTORIJI UFC-a: 'Predator' ga je tu večer teško nokautirao (VIDEO)

23. 06. 2019 - 08:47
0
Shares

Francis Ngannou pokušat će osigurati novu borbu za naslov prvaka UFC-ove teške kategorije sljedećeg vikenda, 29. lipnja, kada će snage odmjeriti s Juniorom dos Santosom u glavnoj borbi UFC on ESPN 3 priredbe u Minneapolisu.

“Predator” je pokazao sjajnu formu u posljednja dva nastupa nokautiravši Curtisa Blaydesa i Caina Velasqueza za tek nešto više od jedne minute. Ako u subotu impresivno savlada i bivšeg prvaka iz Brazila, Ngannou će još jednom isplivati u sam vrh divizije i zauzeti status prvog izazivača.

32- godišnji Kamerunac to je jednom već napravio, u prosincu 2017. kada se na UFC 218 priredbi suočio s Alistairom Overeemom. Bila je to borba u kojoj je Ngannou dokazao da je “real deal” i jedan od najstrašnijih nokautera koje je teška kategorija ikada vidjela.

Već u prvoj rundi( 1:42) Ngannou je jednom od najiskusnijih i tehnički najboljih “stand up” boraca ugasio svjetla brutalnim udarcem kojeg su mediji proglasili “aperkatom iz pakla.” Potez je bio toliko impresivan da je na Svjetskim MMA nagradama proglašen najboljim nokautom godine te je Ngannouu osigurao borbu protiv tadašnjeg prvaka Stipe Miočića.

Uoči novog pokušaja da osigura status izazivača UFC nas je počastio snimkom ovog legendarnog meča o kojem će se još godinama pričati.

Učitaj još novosti