22. 06. 2019 - 14:01
CRNOGORSKI SPORTISTA POSTAO OTAC: Šveđanka mu rodila sina, evo...
907
Shares
CRNOGORSKI SPORTISTA POSTAO OTAC: Šveđanka mu rodila sina, evo kakvo su mu ime dali

CRNOGORSKI SPORTISTA POSTAO OTAC: Šveđanka mu rodila sina, evo kakvo su mu ime dali

Sport.ba
22. 06. 2019 - 14:01
0
Shares

Najpopularnija modna blogerka u Švedskoj, a i šire, Kenza Zuiten, prije nekoliko dana je dobila sina sa crnogorskim karatistom Aleksandrom Subošićem.

Iako je u više navrata javno pričala da ima poteškoće da ostane u drugom stanju, blogerka Kenza Zuiten je odlično iznijela trudnoću i prije par dana rodila zdravog dečaka kojem je dala ime Nikola.

Kenza se 14. juna porodila u Stokholmu, a sa pratiocima je podijelila i prvu fotografiju iz porodilišta. Kada su je pratioci u komentarima pitali za ime dječaka, rekla je da u Švedskoj Nikola nije tako često ime, ali pošto je njen muž srpskocrnogorskog porijekla, riješila je da ga nazove tako.

– 14. juna u 05:06 ovaj veliki momak stigao je u naš svijet i zauvijek promijenio naše živote. Sve je prošlo dobro, a mi smo se momentalno zaljubili u njega! Teško je poverovati da je on zapravo ovde i da sam postala mama poslije svega. On je vrijedan svih muka, iščekivanja i bola. Hvala ti što si baš nas izabrao da ti budemo roditelji, obećavam da ćemo te zauvijek štiti i voljeti – poručila je Kenza.

Švedska blogerka marokanskog porijekla i sportista iz Crne Gore, dugogodišnju vezu prije dvije godine krunisali su brakom, a u januaru ove godine objavili su da čekaju bebu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last Friday when we were all glammed up. ???? Tonight: couch mode ????

Objavu dijeli Kenza Zouiten Subosic (@kenzas)

 

Učitaj još novosti