21. 06. 2019 - 21:43
MAMIĆU PRIJETI ZATVOR, A ON UŽIVA UZ NARODNU MUZIKU: Isplivao...
907
Shares
MAMIĆU PRIJETI ZATVOR, A ON UŽIVA UZ NARODNU MUZIKU: Isplivao snimak, evo gdje se sada nalazi (VIDEO)

MAMIĆU PRIJETI ZATVOR, A ON UŽIVA UZ NARODNU MUZIKU: Isplivao snimak, evo gdje se sada nalazi (VIDEO)

21. 06. 2019 - 21:43
0
Shares

Prijeti me izručenje i služenje zatvorske kazne, a Zdravko Mamić uživa u životu u Bosni i Hercegovini, gdje se krije od hrvatskog pravosuđa.

Sud Bosne i Hercegovine odbio je zahtjev hrvatskih vlasti za određivanjem pritvora nekadašnjem prvom čovjeku zagrebačkog Dinama Zdravku Mamiću, ali mu je naložio da preda pasoš i mora se redovno javljati policiji.

Međutim, Mamić se ne brine previše zbog izručenja, zatvora, a očito ni zbog druge optužnice.

“Ne možete u tim optužnicama pročitati da sam oštetio državni proračun ili utajio porez ni za jednu lipu. Ni Dinamo nije napisao da se osjeća oštećenim. Hrvatski režim mi se navalio na leđa iz političkih razloga i to je politički montirani proces. Traži se moja eliminacija iz sportskog, čak i fizičkog života Republike Hrvatske”, istaknuo je.

Mamić je dodao kako mu je glavni cilj izbjeći Osječki sud koji je po njemu “zločinački”.

“Moj je cilj da se suđenje ni meni ni drugim okrivljenicima ne dogodi u Osijeku. To je zločinački sud koji radi po diktatu. Ucijenjen je od hrvatskih službi”, rekao je Mamić u svom posljednjem javnom istupu prije deset dana.

Mamić se tada povukao, a portal Insajder tvrdi kako uživa u životu i obilazi BiH. Sada je snimljen u srcu Romanije na nekoj zabavi u selu Pijevčići kod Rogatice. Na objavljenim slikama i snimkama vidi se kako dobro raspoloženi Mamić pleše pored pjevačice koja pjeva hit Lepe Brene “Čik pogodi” te kiti pjevačicu novcem.

 

Učitaj još novosti