21. 06. 2019 - 19:19
PROCURILI SRAMOTNI DETALJI SA RAMOSOVOG VJENČANJA: Svadba je...
907
Shares
PROCURILI SRAMOTNI DETALJI SA RAMOSOVOG VJENČANJA: Svadba je imala mračnu stranu, ovo je SKANDAL!

PROCURILI SRAMOTNI DETALJI SA RAMOSOVOG VJENČANJA: Svadba je imala mračnu stranu, ovo je SKANDAL!

Sport.ba
21. 06. 2019 - 19:19
0
Shares

Vjenčanje Sergija Ramosa i Pilar Rubio održano je prošle sedmice, glamurozna zabava na kojoj je sudjelovalo petstotinjak gostiju, imalo je mračnu stranu. Sramotnu, ako je istina to što se upravo moglo čuti tokom televizijske emisije Salvame.

Naime, organizatori vjenčanja prema osoblju su se odnosili poput goniča robova, a informaciju je novinarima te emisije potvrdila žena čiji će identitet po svemu sudeći ostati nepoznat javnosti.

Razlog tome je ugovor koji je bila prisiljena potpisati s organizatorima, a u kojem je navedeno da će biti kažnjena sa stotinu tisuća eura ako otkrije bilo kakve detalje s vjenčanja.

- Odnosili su se prema meni kao prema psu, a bilo je i ponižavajućih trenutaka. Sve su nas natjerali da se skidamo u istome šatoru, i muškarce i žene, te smo se takvi goli osjećali posramljeni jedni ispred drugih. Proveli smo puno sati radeći bez hrane i pića, a prvi smo objed dobili oko tri ujutro. Poslužili su nam ostatke iz tanjura gostiju - navela je ta žena, koje je radila za satnicu od deset eura.

sergio-ramos-to-marry-pilar-rubio-lead-3

Žena je odbila za bilo što okriviti Ramosa i Rubio te je kazala kako sumnja da bi novopečani bračni par takvo što dopustio samo da je znao što se događa iza kulisa.

- Nikad nisam radila u tako groznim uvjetima - zaključila je ispovijest ta žena, uz naglasak da je jedan od supervizora protokola bio osobito drzak.

Novinarima emisije Salvame je proslijedila ugovor koji su svi djelatnici potpisali, a u kojem su doista ugrađeni penali u slučaju curenja povjerljivih informacija.

Učitaj još novosti