21. 06. 2019 - 15:42
SRBI IZVIŽDALI JOVIĆA, NIJEMCI GA ISMIJALI: Veliko razočarenje...
907
Shares
SRBI IZVIŽDALI JOVIĆA, NIJEMCI GA ISMIJALI: Veliko razočarenje za nogometaša kojeg je Real platio 65 miliona eura

SRBI IZVIŽDALI JOVIĆA, NIJEMCI GA ISMIJALI: Veliko razočarenje za nogometaša kojeg je Real platio 65 miliona eura

Sport.ba
21. 06. 2019 - 15:42
0
Shares

Debaklom protiv Njemačke (1:6) Srbija se oprostila od šansi za plasman u polufinale Europskog prvenstva za mlađe od 21 godine.

Srbija je na krilima Luke Jovića, najskupljeg srpskog nogometaša svih vremena i nove Realove zvijezde, očekivala plasman u polufinale i na Olimpijske igre. Međutim, već nakon dva kola ostala je bez šansi za prolazak skupine.

Uoči utakmice njemački izbornik poručio je da će Jović dobiti svu pažnju koju zaslužuje, a na utakmici se nije ni vidio. 

"Što je napravio nogometaš za kojeg je Real dao 65 miliona eura Eintrachtu? Našao se u jednoj prilici kada je natjerao vratara da njegov udarac izbije u korner. I to je sve. Navijači su mu pjevali: 'Jović, Jović, ko je je*eni Jović', dok su mu srpski navijači zviždali", piše Bild.

jovic

Nijemci se hvale kako oni imaju boljeg Luku, odnosno Lucu. Tri gola Srbiji zabio je Luca Waldschmidt, a posebno impresivan bio je onaj nakon skoro 50-metarskog solo prodora.

Jović je u dvije utakmice protiv Austrije i Njemačke na travnjaku proveo 159 minuta i imao je samo jedan udarac u okvir gola. Nije čak napravio niti jedan dribling ili imao neko bitno proigravanje suigrača.

"Srbija je jedini gol zabila dok je nova Realova zvijezda bila na klupi", zaključuje tekst Bild.

Učitaj još novosti