19. 06. 2019 - 16:19
ZBOG BOSANCA OSTAVILA HRVATSKOG BOGATAŠA: Damir Džumhur...
907
Shares
ZBOG BOSANCA OSTAVILA HRVATSKOG BOGATAŠA: Damir Džumhur progovorio o ljubavi sa srpskom blogerkom i njegov odgovor TRESE REGION!

ZBOG BOSANCA OSTAVILA HRVATSKOG BOGATAŠA: Damir Džumhur progovorio o ljubavi sa srpskom blogerkom i njegov odgovor TRESE REGION!

19. 06. 2019 - 16:19
0
Shares

Domaći mediji sedmicama bruje o romansi bosanskog tenisera Damira Džumhura i blogerke Zorane Jovanović, poznate kao Zorannah, a sada je Damir odlučio da komentariše njihovu ljubav. 

"Posljednjih godinu dana ne pričam o privatnom životu. Svašta se piše u posljednje vrijeme i zbog toga ne bih da komentarišem. Ne bih zaista", rekao je teniser, ali nije demantovao da je u vezi za Zoranom.

Romansa između Zorane i Damira počela je prije nekoliko mjeseci kada su se upoznali preko zajedničkih prijatelja. Poznato je da Damir voli poznate djevojke, a da je Zorana slaba na sportiste, pa su se lako dogodile simpatije.

1883849-screenshot-16-ff

"S obzirom na to da je Damir često u društvu raznih ljepotica sa kojima lako može da pređe granicu prijateljstva, Zorana je smatrala da je dobar potez da ozvaniče vezu kako bi ga zaštitila od nasrtljivih djevojaka. U svakom slučaju, sretni su i uživaju. Zorana svaki slobodan trenutak koristi da otputuje u Bosnu, a često su zajedno na raznim putovanjima bez kojih Jovanovićeva ne može. Sa druge strane, i Džumhur, kada mu to obaveze dozvole, često dolazi u Beograd", ispričao je izvor blizak paru.

Podsjećamo, Zorana je prije Damira bila u dvogodišnjoj ljubavnoj vezi sa fudbalerom Danijelom Milićevićem, koju su prekinuli prošlog ljeta. Sa druge srane, Damir je bio šest mjeseci sa bosanskom pjevačicom Rialdom Karahasanović, sa kojom je raskinuo prije odlaska na nedavno održani Rolan Garos.

 

Učitaj još novosti