19. 06. 2019 - 13:17
NAKON NEYMAROVE IZJAVE DA ŽELI OTIĆI: Svlačionica PSG-a u...
907
Shares
NAKON NEYMAROVE IZJAVE DA ŽELI OTIĆI: Svlačionica PSG-a u rasulu – “ON JE TOTALNI KRETEN!”

NAKON NEYMAROVE IZJAVE DA ŽELI OTIĆI: Svlačionica PSG-a u rasulu – “ON JE TOTALNI KRETEN!”

19. 06. 2019 - 13:17
0
Shares

Zvijezda PSG-a je prošlašena ‘totalnim kretenom’ od strane jednog od njegovih suigrača iz PSG-a, jer njegova budućnost postaje sumnjiva ovog ljeta.

neymar

Brazilski internacionalac nije najbolje prošao na Parku Prinčeva, a Mundo Deportivo ga je danas citirao kako želi otići i vratiti se u Barcelonu.

Čini se da Neymar nije najpopulariniji čovjek u svlačionici PSG-a, a Independent opisuje kako je 27-godišnjak pogriješio u francuskoj prijestolnici, uključujući i citat neimenovanog suigrača koji ga je nazvao ‘totalnim kretenom’ na pitanje novinara za njegovo mišljenje o Neymaru.

neymar

Čini se da postoji realna opasnost da Neymar izgubi svoj talenat svjetske klase nakon pravog pada u njegovom utjecaju u PSG-u u posljednje vrijeme.

Unatoč tome što je imao mnogo privlačnih trenutaka u dvije sezone sa klubom, nije uspio napraviti svoj trag u velikim utakmicama i pomoći timu da napreduje u Ligi prvaka – jedna od glavnih stvari za koju je potpisan.

neymar-psg-rennes-coupe-de-france

Independent sugerira da njegov fokus možda nije ono što je nekad bio, što bi moglo biti popratni efekt igranja u tako laganoj ligi, gdje PSG osvaja titulu svake godine.

Najbolja forma Neymara je svakako došla u redovima Barcelone i bilo bi zanimljivo vidjeti ga tamo.

Učitaj još novosti