18. 06. 2019 - 13:47
IPAK NIŠTA OD JUVENTUSA I REALA Pogba dobio ponudu koja se ne...
907
Shares
IPAK NIŠTA OD JUVENTUSA I REALA Pogba dobio ponudu koja se ne odbija! JOŠ JE PREOSTAO SAMO POTPIS

OSTAJE NA OLD TRAFFORDU?!

IPAK NIŠTA OD JUVENTUSA I REALA Pogba dobio ponudu koja se ne odbija! JOŠ JE PREOSTAO SAMO POTPIS

Sport.ba
18. 06. 2019 - 13:47
0
Shares

Paul Pogba je izjavio da je odlučan da napusti Manchester United, pogotovo jer je Florentino Perez povećao svoje interesovanje.

Francuz je povezivan i s prelaskom u redove Barcelone i PSG-a, ali čini se da je Real Madrid najrealnija opcija.

pogba-ibrahimovic-735384

Kraljevi ga silno žele, ali ni Manchester United neće olako popustiti. Naime, Crveni vragovi jučer su započeli spin kampanju kako bi skrenuli Kraljevski klub s Pogbinog traga, no Real je svejedno krenuo u još jaču ofanzivu.

Danas je uprava Uniteda odlučila svemu kontrirati ponudivši Pogbi platu od nevjerovatnih 558.000 eura sedmično. To bi Pogbu svrstalo među igrače koji najviše zarađuju na Old Traffordu uz Alexisa Sancheza. Astronomska primanja su u pitanju.

pogba

Pogba ima još dvije godine ugovora, a engleski velikan ima i opciju da taj ugovor produži za još 12 mjeseci. Real Madrid je već poslao prvu ponudu u rangu od 100.000.000 eura, ali zna Kraljevski klub da će mu biti potrebna znatno jača ponuda kako bi kupio sjajnoh veznjaka. Možda i preko 150.000.000 eura.

Juventus takođe želi da dovede Pogbu, tri godine pošto ga je pustio u Manchester, ali je Francuz bliži Španiji nego povratku u Italiju. Uprkos tome, United ne želi prodati igrača koji je u centralnoj ulozi u svim marketinškim kampanjama i reklamama. Zato je spreman da mu poveća platu. I to do neslućenih granica...

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti