18. 06. 2019 - 07:56
Sjećate li se polugole plavuše s finala Lige prvaka? Objavila...
907
Shares
Sjećate li se polugole plavuše s finala Lige prvaka? Objavila je video pa poručila: Opet sam to učinila!

KINSEY WOLANSKI

Sjećate li se polugole plavuše s finala Lige prvaka? Objavila je video pa poručila: Opet sam to učinila!

Sport.ba
18. 06. 2019 - 07:56
0
Shares

Kinsey Wolanski bila je zvijezda finala ovogodišnje Lige prvaka kada je utrčala na teren u crnom kupaćem kostimu te prekinula utakmicu. 

volanski1

volanski2

wolanski2

Poslije toga je uhapšena, izlazak iz pritvora je proslavila u McDonaldsu, a njen Instagram profil je hakiran nakon što je u manje od 24 sata dobila više od dva miliona pratitelja.  Brzo se otkrilo kako se radi o partnerici YouTube senzacije Vitalija Zdorovetckog koji je bio i u Hrvatskoj te je tada skakao po automobilu u kojem se vozio Ivo Sanader.

Sue je bila glavna tema medija nakon finala, ali se u posljednje vrijeme prestalo s pojedinostima iz njenog života. Ipak, Kinsey zna kako privući pažnju medija, a to je sada učinila objavom na svom Twitter profilu gdje je objavila montirani videozapis. 

kinsey-sue-wolanski-instagram-champions-league-final-suspended-ban

wolanski1

Na videu je montirana Kinsey s finala Lige prvaka u prepoznatljivom kupaćem kostimu, a radi se o utakmici argentinske lige između River Platea i Boca Juniorsa. River je vodio 2:1 u posljednjim trenucima kada je Boca izvela udarac iz ugla, a igrači Rivera uspijevaju izbaciti loptu prema polovini Boce te kreću na prazan gol. Tada 'utrčava' Kinsey koja 'postiže' pogodak za konačnih 3-1. Plavuša je uz montažu stavila i opis: - Ljudi, opet sam to učinila.

 

Učitaj još novosti