16. 06. 2019 - 19:05
Sa Sarrijem stiže petorica igrača, a evo KO NAPUŠTA JUVENTUS
907
Shares
Sa Sarrijem stiže petorica igrača, a evo KO NAPUŠTA JUVENTUS

Sa Sarrijem stiže petorica igrača, a evo KO NAPUŠTA JUVENTUS

16. 06. 2019 - 19:05
0
Shares

Mauricio Sari je zvanično trener Juventusa, sljedeće sedmice će biti predstavljen u Torinu, njegov menadžer Falji Ramadani je ubrzao stvari, sinoć je postignut dogovor sa Čelsijem, pa je Sari potpisao ugovor do 2021. sa mogućnošću produžetka na još jednu godinu.

Manje više se zna šta je tražio od Juventusa, ali i koji od igrača nisu po njegovom ukusu.

Šćešnji ostaje prvi golman, Perin bi mogao da ode, a navodno će Sari pozvati Rejnu iz Milana da mu se pridruži u Torinu.

Za Kansela nema mjesta, nije bio po volji Alegrija, i Sari smatra da nije dovoljno posvećen odbrani, Juventus će Portugalca prodati Sitiju, to je gotovo dogovoreno, a danas su engleski mediji puni najava da će Juve oteti Tripijea ispred nosa Napoliju.

Ostaje da se dovede štoper, Boateng i Umtiti nisu po volji Sarija, on voli igrače posljednje linije koji znaju da igraju, ima već Kjelinija kao ratnika, De Liht je daleko od Torina, kao i Manolas. Ipak, u Juventusu se nadaju da će Sari vratiti Ruganija u formu u kojoj je igrao kod njega u Empoliju, a pripreme će početi Turčin Demiral, vidjet ćemo hoće li izboriti mjesto pod suncem. Sari cijeni Benatiju i sve su veće šanse da se Marokanac vrati u Juve. Lijeva strana ostaje ista, ako Čelsi ne pusti Emersona Palmijerija. Dakle, Aleks Sandro i Spinacola će se boriti za to mjesto.

Najveće izmjene bi trebalo da pretrpi vezni red. Naime, Sari ima obećanje da će dobiti, uz Remzija, još jednog igrača svetske klase, kako bi upotpunio trio sa Pjanićem. Pogba je i dalje san Juventusa, alternativa je Sergej Milinković Savić, pominje se i Ndombele.

sarri-to-hold-talks-with-chelsea-after-europa-league-final

Iznenađenje bi mogao da bude Isko koji bi se sjajno uklopio u Sarijeve šeme.

Odlazi sigurno Kedira, možda i Matuidi, prvi je prespor, drugi čini se ne zadovoljava tehničke kvalitete koje traži novi trener- Neće biti mjesta ni za Kuadrada, kao ni za Mandžukića.

O Dibali će Sari odlučiti na osnovu modula igre, u 4-3-3 za njega nema mjesta, ali ako bude igrao 4-3-1-2 Argentinac bi mogao da dobije šansu. Ostaju uz Ronalda i Bernadeskija, Kin i verovatno Daglas Košta za koga Sari veruje da može mnogo bolje nego kod Alegrija.

Ostaje pitanje još jednog napadača, ako Iguain bude prodat, u tom slučaju Juventus bi zagrizao za Ikardija, ali teško će ga mijenjati za Dibalu.

Postoji mogućnost da stigne Kjeza, ali bi to značilo prodaju Dijega Košte.

Na kraju, zaboravili smo, ostaje Bentankur, koji je produžio ugovor i pored ponuda, i za koga je Sari tražio da ga obavezno zadrže.

Dakle, novi će biti desni bek, jedan štoper, Remzi i još jedan ili dvojica u veznom redu i najvjerovatnije samo jedan napadač.

Ukupno u pitanju su pet ili šest igrača, klub je uz prodaje spreman da uloži oko 200 miliona eura u nove igrače, a sigurno da će najmanje polovinu toga "pojesti" novi vezista što je za Sarija najvažnije, pišu 'Sportske.net'.

 

 

Učitaj još novosti