15. 06. 2019 - 16:52
PLETIKOSA PRIMIO GOL SA CENTRA: UEFA podsjetila na...
907
Shares
PLETIKOSA PRIMIO GOL SA CENTRA: UEFA podsjetila na nevjerovatan trenutak iz 2000. godine (VIDEO)

PLETIKOSA PRIMIO GOL SA CENTRA: UEFA podsjetila na nevjerovatan trenutak iz 2000. godine (VIDEO)

15. 06. 2019 - 16:52
0
Shares

UEFA je podsjetila na najznačajnije trenutke dosadašnjih turnira, neposredno prije U-21 Prvenstva Europe, koje se od sutra igra u Italiji i San Marinu.

Jedan od takvih je i onaj s Eura mladih 2000. Hrvatska je i tada na EP ispraćena s velikim očekivanjima. Od momčadi u kojoj su uzdanice bili Stipe Pletikosa, Igor Tudor, Igor Bišćan, Ivan Leko, Mihael Mikić, Tomo Šokota i Boško Balaban, očekivao se prolazak skupine, piše 'Index'.

Hrvatska je dobro počela natjecanje u grupi. U prvoj utakmici protiv Nizozemske, povela je u 20. minuti golom Darka Miladina.

Ali kako bi Hrvatska mogla završiti na EP-u dao je naslutiti gol koji je na prvoj utakmici primila neposredno prije poluvremena.

Mark van Bommel je metar od centra na polovici svoje momčadi opalio loptu prema golu Hrvatske, jer je primijetio da je Stipe Pletikosa izašao predaleko ne očekujući opasnost.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Procjena i šut kapetana Nizozemske bili su odlični i njegova lopta koja je dugo putovala prema golu Hrvatske prešla je preko ispruženog Pletikose i završila u njegovoj mreži.

 

Učitaj još novosti