15. 06. 2019 - 14:58
Tyson Fury 12 kilograma teži od Toma Schwarza pred današnji...
907
Shares
Tyson Fury 12 kilograma teži od Toma Schwarza pred današnji okršaj u Las Vegasu

Tyson Fury 12 kilograma teži od Toma Schwarza pred današnji okršaj u Las Vegasu

Mahir Suljagic (Sport.ba)
15. 06. 2019 - 14:58
0
Shares

Tyson Fury i Tom Schwarz odradili su vaganje pred svoj današnji meč u Las Vegasu. Britanac je od svog neporaženog njemačkog protivnika bio teži 12 kilograma.


Čak 119 kilograma imao je Tyson Fury kad je stao na vagu pred meč protiv Toma Schwarza, svoj prvi u 2019. godini i prvi nakon prošlogodišnjeg okršaja protiv Deontaya Wildera. Ujedno je na vagu stao s tri kilograma više nego što je imao u spomenutom meču. Svakako je djelovao u dobroj formi, a također je i jako dobro raspoložen tijekom ovog cijelog tjedna.

Tom Schwarz također djeluje itekako spremno. Nijemcu je vaga pokazala 107 kilograma, a može se pohvaliti i vrhunskom tjelesnom spremom. No, već ranije smo vidjeli kako to u profesionalnom boksu ne mora značiti baš ništa.

“To je broj kilograma koji sam odabrao sam. Veće je prekrasno! Došao sam pružiti pravi show”, rekao je Fury, a onda je nastavio: “Schwarza ću rasturiti, a onda ću rasturiti Ruiza. Obojica su obične propalice.”

Inače, Furya organizator meča, Top Rank Boxing, predstavlja kao branitelja naslova svjetskog prvaka. Naime, Furya smatraju “lineal” prvakom svijeta. To predstavlja prvaka koji nikad nije izgubio svoje pojaseve u meču. Tako da, Tyson Fury svojevrsni je prvak svijeta bez pojasa, a Tom Schwarz pokušat ću mu taj status ovim putem oduzeti.

Učitaj još novosti