15. 06. 2019 - 08:14
"Stranac mi je upao u auto i tražio 4500 eura, i ja sam mu...
907
Shares

SAMUEL ETO'O:

"Stranac mi je upao u auto i tražio 4500 eura, i ja sam mu dao. Za godinu sam se zaprepastio kad sam ga vidio..."

15. 06. 2019 - 08:14
0
Shares

Ljeto je 2007., a kamerunski fudbaler Samuel Eto'o, tada na vrhuncu karijere u Barceloni, nalazio se na odmoru u Obali Slonovače sa suprugom Georgette. U četvrti Pleateauu glavnog grada Abidjana odjedanput mu je jedan mladić upao u automobil.

"Ne želim vas napasti, poslušajte me na trenutak i pozovite policiju ako želite zbog provale u automobil", rekao je i ljubaznom molbom uvjerio Kamerunca da ga posluša.

etoo

Radilo se o sobaru koji je sanjao o realizaciji dvaju projekata, a niko mu novčano nije mogao pomoći. Kad je vidio Eto'oa, došao ga je zamoliti za - zajam. I uspio.

"Uzmi ovaj ček na 4500 eura, daj mi svoj broj i uzmi moj. Vratit ću se za godinu dana i, ako uspiješ umnožiti taj novac, onda ću ti stvarno pomoći", ispričao je Samuel za portal abidjanshow.com.

etoo

Eto'o je rekao kako je mladić izašao iz njegova auta jako motiviran i doista mu je njegov zajam pomogao u planovima. Ispunio je obećanje i doista se vratio nakon godinu dana, a mladić ga je već dva mjeseca ranije nazvao kako bi mu se pohvalio da je uspio u planovima.

etoo

Otvorio je radnju informatičke opreme i kupio dva taksija. Dakako da je Samuel zbog svega bio ponosan na momka koji je s nešto manje od 9.000 KM ostvario snove i pritom zaposlio 25 ljudi.

"On me tako oduševio svojim pristupom da nisam oklijevao pomoći mu", kaže bivši kamerunski reprezentativac, koji s 38 godina nastupa za Qatar.

Učitaj još novosti