13. 06. 2019 - 16:08
Dejane, šta ti bi? Lovren nije imao pojma s kim se...
907
Shares
Dejane, šta ti bi? Lovren nije imao pojma s kim se fotografira, a kad je saznao...

NEVJEROVATNA SITUACIJA

Dejane, šta ti bi? Lovren nije imao pojma s kim se fotografira, a kad je saznao...

13. 06. 2019 - 16:08
0
Shares

U srijedu je na SRC Šalata održan humanitarni teniski turnir Gem Set Hrvatska koji je organizirao Marin Čilić, a putem svoje zaklade sav iznos zarađen od turnira će otići u humanitarne svrhe za pomoć djeci OŠ Tordinci. 

Pobjednički par bio je Mario Mandžukić i Patrik Jurina koji su u finalu s 11:9 slavili protiv Luke Modrića i Marina Čilića. Mandžo i Jurina su u polufinalu bili bolji od Franka Škugora i Dejana Lovrena s 10:8, a upravo je branič Liverpoola danas glavna tema na Instagramu. 

f7c25ca6ddc71210d68a

Ivan Klasnić, bivši sjajni nogometaš i vatreni koji se također natjecao, objavio je videozapis u kojem traži Lovrena za jednu zajedničku fotografiju. Hrvatski reprezentativac u mnoštvu navijača nije prepoznao da se radi o njegovom bivšem suigraču iz reprezentacije.

Uz simpatičnu scenu Klasnić je stavio opis: '“Označi prijatelja koji te više ne prepoznaje”, a uskoro mu je Dejan odgovorio. “Dragi, oprosti, stvarno ne znam gdje mi je bila glava”, rekao mu je Lovren. U raspravu se uključio i Šime Vrsaljko koji je se od srca nasmijao. 

 

Učitaj još novosti