13. 06. 2019 - 12:54
BOMBA IZ MADRIDA, PREOKRET U SLUČAJU FRANCUSKOG 'KILLERA':...
907
Shares
BOMBA IZ MADRIDA, PREOKRET U SLUČAJU FRANCUSKOG 'KILLERA': Real dovodi Mbappéa, a evo ko će im u tome pomoći

BOMBA IZ MADRIDA, PREOKRET U SLUČAJU FRANCUSKOG 'KILLERA': Real dovodi Mbappéa, a evo ko će im u tome pomoći

Sport.ba
13. 06. 2019 - 12:54
0
Shares

Kylian Mbappé je 180 utakmica zabio je 100 golova za reprezentaciju i klubove u kojima je igrao...

Mbappéu je to uspjelo s 20 godina i 173 dana, a usporedbe radi, do 100. gola u karijeri Cristiano Ronaldo je došao s 22 godine i 356 dana, a Lionel Messi s 22 godine i 97 dana.

Real Madrid Mbappéa ima debelo podcrtanog na svim popisima želja već nekoliko prijelaznih rokova, ali taj transfer nikako da se realizira. I ovoga ljeta pojavile su se glasine da je Mbappé prvi na piku madridskog sastava, ali ubrzo se ispostavilo da je to puno teže realizirati nego što se činilo na prvu.

PSG se ne želi odreći svoje najveće zvijezde, a novaca im ne nedostaje pa je teško i poslati ponudu koja izbija iz cipela. Uz to, Real je već doveo Hazarda, Jovića i Mendyja pa im nije lako platiti 180 ili više miliona eura koliko bi mladi Francuz mogao koštati.

Ipak, najveći problem je ipak PSG koji se ne želi riješiti svojeg napadača, ali to bi se sada moglo promijeniti. U Realu se nadaju da će im tome pomoći gradski rival Atletico Madrid. Naime, PSG želi dovesti Antoinea Griezmanna iz Atletica, a u Realu jedva čekaju takav rasplet situacije.

Dolazak Griezmanna u Pariz mogao bi omekšati PSG u slučaju Mbappé. Francuzov ugovor ističe 2023. godine, a u Madridu su uvjereni da će ga PSG biti spreman prodati i ranije, najkasnije 2021. godine. Florentino Perez i društvo vjeruju i da će Mbappé, ako odluči potpisati novi ugovor s PSG-om u međuvremenu, u taj ugovor uvrstiti otkupnu klauzulu što bi im olakšalo posao jer bi izbjegli pregovore s pariškim sastavom.

Nedostatak otkupne klauzule je upravo ono što ih je mučilo u slučaju Neymara, pa se nadaju da će s Mbappéom biti drugačije. Real je već bio blizu dovođenja Mbappéa prije dvije godine. Već su pristali platiti 180 miliona eura plus dodatke Monacu, ali francuski napadač je ipak odabrao PSG.

Od tada ga 'kraljevi' pokušavaju dovesti u svoje jato, a eventualni transfer Griezmanna u Pariz mogao bi im u tome pomoći, piše '100posto.hr'.

Učitaj još novosti