13. 06. 2019 - 09:53
ŠOKANTAN INTERVJU VELJKA RAŽNATOVIĆA Srpki bokser o Albancu:...
907
Shares
ŠOKANTAN INTERVJU VELJKA RAŽNATOVIĆA Srpki bokser o Albancu: Neka dođe i da to završavamo kao sa Mrvaljem!

ŠOKANTAN INTERVJU VELJKA RAŽNATOVIĆA Srpki bokser o Albancu: Neka dođe i da to završavamo kao sa Mrvaljem!

Sport.ba
13. 06. 2019 - 09:53
0
Shares

Srpski bokser Veljko Ražnatović bez dlake na jeziku govorio je za PINK o hrvatskom borcu Petru Mrvalju, izazivaču Albancu Petritu Mazrekaju koji mu je bacio 'rukavicu u lice' i planovima u bokserskoj karijeri.

Meč sa hrvatskim bokserom završen je nakon samo 90 sekundi.

"Očekivano", kao iz topa će mladi Ražnatović.

"Za meč smo se pripremali ozbiljno i na taj rezultat smo išli. Bio sam apsolutno usredsređen na to da mu 'otkinem glavu'. svaka mu čast da hrabrosti uraditi to što je uradio. Da iz tako male sredine dođe u Beograd i da svoju reputaciju stavi na crtu, što se kaže", objasnio je Veljko i nastavio:

"Očekivao sam otpor, sve dok ga nisam našao na desnu ruku. Zaletio sam se tu dobro da ga završim, ali ga nisam dobro pogodio, izašao je iz te razmjene... Meni je krivo što nisam izboksovao malo više da ljudi vide tu ljepotu boksa i kako smo napredovali, ali iskreno, volio bih da se svaki meč ovako završi", priznao je Ražnatović koji se potom osvrnuo na  albanskog 'izazivača' Petrita Mazrekaja.

"Mislim da taj dečko pravi samo marketinši prostor kako bi se tukao sa nekim protivnikom za koji svijet nije čuo. Ja bih jako volio da se taj meč uradi, ali kad već on izaziva onda neka dođe ovdje. Ako si izazivač, a ja nisam znao da postojiš...", rekao je Ražnatović.

1veljko-3pj

"Ja nisam znao da postoji dok nije počeo po tim njihovim novinama da priča svakakve budulaštine i ja bih volio da on dođe ovde i potvrdi sve što je pričao u riječ. Da dođe i ispadne šmeker. Moraju da upute oficijalnu ponudu mom menadžeru Luki Popoviću, a ovako su samo kao neke žene, babe na kafi i sjede oni su i laju kao lutalice neke...

Ko hoće da se pobije pošalje ponudu i završavamo to kao sa Mrvaljem i njih šest prije njega, a ne da dajem neke glupe izjave. Mi smo već probali da stupimo u kontakt sa njegovim menadžerom i već me vrijeđaju te priče. Ako ništa od toga ne bude u narednih 7 dana ne bih volio da mu pridajemo značaj, nit je muškarčina, nit je hrabar", rekao je Ražnatović.

"Ja jesam Arkanov sin, prosto je to tako... Meni smeta kada me u usta uzme neki čovjek koji nije neki bokserski kvalitet i počne da me proziva. Petar Mrvalj je za njega bokserčina", rekao je mladi Ražnatović.

"Neki bokseri nisu bili naivni, neki jesu. Sve je to proces odrastanja u ringu i kreiranja šampiona. Moraš da smišljaš nove stvari kako ćeš da napreduješ, pa tako biraš i protivnike", rekao je Veljko.

Učitaj još novosti