13. 06. 2019 - 09:13
RAMOS SE USKORO ŽENI, ALI NA SVADBU NIJE POZVAO RONALDA:...
907
Shares
RAMOS SE USKORO ŽENI, ALI NA SVADBU NIJE POZVAO RONALDA: Razlog je smiješan, morate vidjeti

SPREMA SE VELIKO VJENČANJE

RAMOS SE USKORO ŽENI, ALI NA SVADBU NIJE POZVAO RONALDA: Razlog je smiješan, morate vidjeti

Sport.ba
13. 06. 2019 - 09:13
0
Shares

Španski nogometaš, Sergio Ramos, priprema svadbu, ženi se ovog vikenda u Sevilli, a pozvao je čak 500 gostiju na vjenčanje.

Nije pozvao Cristiana Ronalda, javljaju španski mediji. Iako je s njim u Realu dijelio svlačionicu čak devet godina, Ramos nije pozvao Portugalca. Za usporedbu, na svadbi će biti David i Victoria Beckham, kao i Ramosov rival iz Barcelone, Gerard Pique, te njegova dugogodišnja djevojka, Shakira.

Marca ističe da Ramos nije pozvao Ronalda jer dvojac nije u najboljim odnosima otkako se Portugalac odlučio na novi izazov i otišao u italijanski Juventus. Kapetanu Reala takva odluka očito nije najbolje sjela.

ramos4

Zinedine Zidane i Florentino Perez će biti među gostima, a Ramos se nada kako će tamo biti i Iker Casillas, ali njegov dolazak još nije potvrđen jer se oporavlja od pretrpljenog srčanog udara.

U Španiji se o ovom vjenčanju priča kao potencijalnom vjenčanju godine. Ramos je također sa svojom zaručnicom, TV voditeljicom Pilar Rubiom platio gotovo milijun eura za angažman legendarnog benda AC/DC koji će zabavljati 500 gostiju nakon ceremonije

 

Učitaj još novosti