13. 06. 2019 - 08:16
DURANT SE JAVIO IZ BOLESNIČKE POSTELJE: Nakon operacije poslao...
907
Shares
DURANT SE JAVIO IZ BOLESNIČKE POSTELJE: Nakon operacije poslao snažnu poruku 'Želim vas obavijestiti da..'

DURANT SE JAVIO IZ BOLESNIČKE POSTELJE: Nakon operacije poslao snažnu poruku 'Želim vas obavijestiti da..'

Sport.ba
13. 06. 2019 - 08:16
0
Shares

Kevin Durant je završio na operaciji i to dva dana poslije neuspješnog povratka na parket.

Superstar Golden State Warriorsa i najbolji igrač prethodna dva NBA finala odigrao je samo 11 minuta pete utakmice serije protiv Toronto Raptorsa, u kojoj se vratio košarci nakon mjesec dana pauze zbog ozljede lista.

Već početkom druge četvrtine stradala mu je Ahilova tetiva, što je i potvrdio na Instagramu u obraćanju javnosti iz kreveta bolnice u New Yorku.

"Želio bih vas izvijestiti da sam zaista zaradio rupturu Ahilove tetive. Operacija je bila danas i prošla je uspješno. Moj put prema povratku počinje sad! Imam porodiu i voljene uza se, svi istinski cijenimo poruke potpore koje su nam ljudi poslali.

Kao što sam rekao u ponedjeljak, duboko me boli, ali u redu sam. Košarka je moja najveća ljubav i želio sam igrati te večeri jer to je ono što radim. Želio sam pomoći suigračima u pohodio na treću uzastopnu titulu.

Ali tako to ide u ovoj igri i ponosan sam što sam dao od sebe koliko god sam fizički mogao, ponosan sam na svoju braću jer su uspjela pobijediti. Bit će to dugačko putovanje, ali stvoren sam za ovo. Znam da moja braća mogu dobiti šestu utakmicu i navijat ću za njih s ostalim fanovima", napisao je Durant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What’s good everybody I wanted to update you all: I did rupture my Achilles. Surgery was today and it was a success, EASY MONEY My road back starts now! I got my family and my loved ones by my side and we truly appreciate all the messages and support people have sent our way. Like I said Monday, I'm hurting deeply, but I'm OK. Basketball is my biggest love and I wanted to be out there that night because that’s what I do. I wanted to help my teammates on our quest for the three peat. Its just the way things go in this game and I'm proud that I gave it all I physically could, and I'm proud my brothers got the W. It's going to be a journey but I'm built for this. I’m a hooper I know my brothers can get this Game 6, and I will be cheering with dub nation while they do it.

A post shared by 35 (@easymoneysniper) on

Operacija Ahilove tetive često košarkaše odvaja od terena i na godinu dana, a upitno je hoće li se Durantula ikad vratiti na razinu na kojoj je bio.

Šesta utakmica finala u Oaklandu igra se večeras u 3 sata iza ponoći prema našem vremenu. Ako Warriorsi pobijede, serija se ponovno seli u Toronto na nedjeljnu majstoricu, a u protivnom će Kanada proslaviti prvi naslov NBA prvaka.

Učitaj još novosti