12. 06. 2019 - 21:40
DOŠAO SA FERRARIJEM U HRVATSKU: Beograđanin Vanja Vučićević...
907
Shares
DOŠAO SA FERRARIJEM U HRVATSKU: Beograđanin Vanja Vučićević potpisao za zagrebački klub

DOŠAO SA FERRARIJEM U HRVATSKU: Beograđanin Vanja Vučićević potpisao za zagrebački klub

12. 06. 2019 - 21:40
0
Shares

Beograđanin Vanja Vučićević potpisao je za zagrebačku Lokomotivu. Radi se o sinu legende Partizana Nebojše Ušketa Vučićevića.

Mladi srpski napadač Vanja Vučićević (21) potpisao je ugovor sa zagrebačkom Lokomotivom. Beograđanin je došao iz ruske Samare.

Radi se o igraču koji je prošao omladinski pogon Crvene zvezde, puno je obećavao, ali se po posudbama u Borcu i Spartaku malo pogubio. U Rusiji je odigrao samo tri seniorske utakmice, bez konkretnijeg učinka, a sada će u Hrvatskoj pokušati oživjeti karijeru.

U Hrvatsku je došao sa stilom. U svom skupocjenom Ferrariju došao je na potpis ugovora sa zagrebačkim klubom. Inače, Vučićević je sin legende Partizana Nebojše Ušketa Vučećevića (56) koji je za crno-bijele igrao 80-ih godina prošlog vijeka.

Nebojša je bio veliki navijač Zvezde, ali je svojevremeno ipak odabrao Partizan koji je kasnije i zavolio. Svog je sina, pak, usmjerio ka Zvezdi, ali Vanja se tamo nije dokazao.

U Lokomotivi će mu najveća konkurencija biti robusni Dejan Radonjić, a o Lokomotivi mu je vjerojatno sve najbolje rekao sunarodnjak Đorđe Rakić koji je dres prvoligaša s Kajzerice nosio u minuloj polusezoni.

Lokomotiva s pripremama za novu sezonu počinje 17.6. na Kajzerici, a 30.6. momčad putuje u Nizozemsku na pripreme gdje će odigrati pet jakih utakmica protiv belgijskih i nizozemskih klubova

 

Učitaj još novosti