12. 06. 2019 - 10:57
ŠOKANTNO OTRKIĆE: Prije nekoliko godina brutalno izbola muža,...
907
Shares
ŠOKANTNO OTRKIĆE: Prije nekoliko godina brutalno izbola muža, a sada optužila Neymara za silovanje!

NAJILA U CENTRU PAŽNJE

ŠOKANTNO OTRKIĆE: Prije nekoliko godina brutalno izbola muža, a sada optužila Neymara za silovanje!

12. 06. 2019 - 10:57
0
Shares

Najila Trindade, djevojka koja se bori s brazilskom nogometnom zvijezdom Neymarem, nedavno je stigla u Brazil. S njim “upoznala” putem interneta, a sredinom prošlog mjeseca stigla je u hotel u Parizu, gdje je silovana.

Po dolasku u svoju domovinu prijavila se policiji i izazvala velike probleme, jer je naudila liku i djelu Neymara a događaji pomno su praćeni od strane njegovih sponzora. Ali ipak čini se da je njezina priča izmišljena. Ona se nastojala predstaviti kao žrtva u javnosti, iako se nedavno pojavio snimak koji dokazuje da ni ona nije baš anđeo. Neymara je čak i napala i pogodila ga čašom. Ali to nije ništa u usporedbi s onim što se dogodilo prije nekoliko godina.

neymar1-2

Naime, bila je u braku s brazilskim biznismenom Estivensom Alvesom, s kojim je također imala djecu, a njihova vezn nije bila prijateljska. 2014. godine dogodio se incident u njihovoj kući, a policijsko izvješće otkriva da je Najila bila sve samo ne nevina.

neymar

“Sjedili su u dnevnoj sobi, u jednoj ruci je imala jabuku, a u drugoj nož. Počeli su se svađati, u jednom trenutku ona je zabila nož u prsa i udarila ga. Njen suprug je ranjen, nazvao svoga brata, koji ga je odvedeo u bolnicu“, piše, između ostalog, u zapisniku koji su pronašli brazilski mediji.

neymar

Najila je danas dobila dodatne loše vijesti, jer je ostala bez drugog odvjetnika koji ju je zastupao u slučaju Neymara. Prvi je odustao nakon nekoliko dana, dok je drugi trajao samo sedam dana. Optužen je za krađu dokaznog materijala.

Učitaj još novosti