12. 06. 2019 - 07:19
MIRALEM PJANIĆ IZGOVORIO ONO O ČEMU SE ŠUTI: „Ili se želi, ili...
907
Shares
MIRALEM PJANIĆ IZGOVORIO ONO O ČEMU SE ŠUTI: „Ili se želi, ili ne želi igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine...

KVALIFIKACIJE ZA EURO

MIRALEM PJANIĆ IZGOVORIO ONO O ČEMU SE ŠUTI: „Ili se želi, ili ne želi igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine..."

Sport.ba
12. 06. 2019 - 07:19
0
Shares

Italija je nakon preokreta u drugom dijelu savladala Bosnu i Hercegovinu 2:1 u Torinu. Zmajevi su pružili mnogo bolju igru nego u Tampereu, ali smo opet ostali kratkih rukava.

italija

Nakon utakmice u Torinu u „miks zoni“ pred novinare je stao i Miralem Pjanić, koji je još jednom dokazao koliko je bitan u našoj igri.

"Puno smo bolje igrali nego protiv Finske, ono se više nikad ne smije desiti, nije se smjelo onako igrati, znalo se koliko je bitna ta utakmica...", rekao je Pjanić, pa nastavio:

a

"Otkako je Prosinečki selektor odigrali smo dosta dobrih utakmica, nažalost iz Italije idemo bez bodova. To je jedino loše, iz ove ove utakmice trebamo uzeti ono najbolje".

"Kvalifikacije će se poslije svega zakomplikovati, ali idemo dalje, nadam se da će na sljedećem okupljanju svi biti na raspolaganju, da nema igrača koji će faliti. Ili se želi ili ne želi igrati za reprezentaciju, svi su bitni, želim da tako bude do sljedeće utakmice. Ako želimo da odvedemo BiH na jedno veliko takmičenje, sigurno će nam trebati svako", kazao je Pjanić.

Učitaj još novosti