10. 06. 2019 - 21:42
VELIKI SKANDAL U PIONIRU: Delije zasule svim i svačim...
907
Shares
VELIKI SKANDAL U PIONIRU: Delije zasule svim i svačim Trinkijerija, a onda su uslijedili sramni povici koji lede krv u žilama

VELIKI SKANDAL U PIONIRU: Delije zasule svim i svačim Trinkijerija, a onda su uslijedili sramni povici koji lede krv u žilama

10. 06. 2019 - 21:42
0
Shares

Košarkaši Crvene zvezde pobijedili su Partizan u prvoj utakmici finala plej-ofa Superlige Srbije. Crveno - beli su slavili rezultatom 98:94 i tako poveli u finalnoj seriji Superlige Srbije. 

Jedan od odlučujućih momenata dogodio se početkom poslednjeg kvartala kada je isključen trener Partizana Andrea Trinkijeri. Na startu posljednje četvrtine pri prednosti Zvezde od tri poena zbog jedne sudijske odluke trener Partizana Andrea Trinkijeri se pobunio kod sudije Aleksandra Glišića koji mu je zbog toga najprije pokazao jednu, a samo par sekundi kasnije i drugu tehničku, koja je ujedno bila i isključujuća za italijanskog stručnjaka.

trinkijeri1

Poslije ovoga, Trinkijeri nije mogao da napusti teren pošto mu prolaz nije bio očišćen jer niko od redara nije želeo da skloni reklame. Brzom reakcijom policije Trinkijeri je odveden s parketa, a prilikom ulaska u tunel Delije su svim i svačim gađale šefa struke crno-belih i skandirali skandalozne povike - ustašo, ustašo. Trinkijeri nije reagovao na ovo, pa je samo mirno napustio teren. 

trinkijeri

Nakon ovog incidenta, košarkaši Zvezde su imali čak pet slobodnih bacanja poslije čega su vratili ponovo ubjedljivu prednost. Djelovalo je da Partizan može do egala, ali praktično ovaj događaj je riješio pitanje pobjednika u ovom meču. 

Učitaj još novosti