10. 06. 2019 - 14:33
BILI SMO RASPOLOŽENI, NISMO SE ČAK NI SLIKALI ZA INSTAGRAM, A...
907
Shares
BILI SMO RASPOLOŽENI, NISMO SE ČAK NI SLIKALI ZA INSTAGRAM, A ONDA... AUTO VIŠE NIJE BIO NA PUTU, LETJELI SMO! Završena rekonstrukcija stravične nesreće u kojoj je poginuo Reyes!

BILI SMO RASPOLOŽENI, NISMO SE ČAK NI SLIKALI ZA INSTAGRAM, A ONDA... AUTO VIŠE NIJE BIO NA PUTU, LETJELI SMO! Završena rekonstrukcija stravične nesreće u kojoj je poginuo Reyes!

10. 06. 2019 - 14:33
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Čuveni as Real Madrida i Sevilje Hose Antonio Rejes stradao je u saobraćajnoj nesreći, a s njim u trenutku nesreće bili su i njegovi prijatelji Džonatan Džoni Rejes i Huan Manuel Kalderon. 

Huan Manuel iz smrskanog automobila samo čudom izašao nepovrijeđen, ali u potpunom šoku. Mislio je da može spasiti rođake iz vozila koje je uveliko bilo u plamenu.

Hitna pomoć, policija i vatrogasci zatekli su ga s teškim opekotinama, jedva pri svijesti. Skoro da je i sam izgorio pokušavajući da uzvuče rođake napolje, piše Telegraf.

reyes-mjesto-nesrece

Danima se borio za život u bolnici, dok ostaloj dvojici nije bilo spasa. Na mjestu su ostali mrtvi!

Huan Manuel Kalderon ispričao je španskim medijima stravične detalje nesreće. Novinari "El Munda" rekonstruisali su kobnu vožnju, od polaska iz Ekstramadure u 10:20 do tragedije u 11:45.

reuters-jose-antonio-reyes-death-tribute-wake-sevilla-fc-1120

"Raspoloženje je bilo na nivou, kao i uvijek, ali nismo se slikali za Instagram kao što smo to najčešće radili. Hose Antonio je htio iznenaditi kćerke i suprugu. Kada je do njega došla informacija da neće igrati protiv Kadiza htio je što prije da stigne do Sevilje. Čuo se s roditeljima koji su bili u šopingu. Džonatan i ja smo trebali da izađemo u Utreri, a on onda da ode kući u Montekvinto. Vidio sam da vozi strahovito brzo i onda odjednom... Više nismo bili na putu. Auto je bio u vazduhu. Letjeli smo", rekao je Huan Manuel Kalderon.

Letjeli su 30-ak metara i pri brzini od 237 km/h na sat zakucali se u betonski blok debljine više od pola metra.

"Malo po malo zvučna signalizacija u autu upozoravala nas je da smo blizu ogradi ili preblizu sredini autoputa", pričao je Kalderon za španske medije.

Dan je bio predivan, sunčan. 31 stepen, vidljivost perfektna. Ostali su tragovi kočenja koje je ostavio 520 konjskih snaga moćan automobil. Udarac u ogradu, let 30-35 metara. 'U vazduhu otpadaju dijelovi automobila', objasnili su eksperti.

Dežurne službe došle su u najbržem mogućem roku. Mogli su samo da spasu šokiranog i izgorelog Kalderona. Ostalima nije bilo spasa. Hose Antonio je indetifikovan po tetovažama.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti