10. 06. 2019 - 10:43
Veljko Ražnatović odgovorio Haradinajevom borcu: Dođi u...
907
Shares
Veljko Ražnatović odgovorio Haradinajevom borcu: Dođi u Beograd, čekam te! Bićeš bezbedan svuda, osim u ringu protiv mene!

SPEKTAKL U NAJAVI

Veljko Ražnatović odgovorio Haradinajevom borcu: Dođi u Beograd, čekam te! Bićeš bezbedan svuda, osim u ringu protiv mene!

10. 06. 2019 - 10:43
0
Shares

Petrit Mazrekaj, Albanac s Kosova i prijatelj Ramuša Haradinaja, izazvao je Veljka Ražnatovića na bokserski meč godine!

veljko

On bi želio da se bori s Veljkom 31. avgusta, ali postoji dilema oko mjesta održavanja meča. Usput, Mazrekaj je uz oštre i porovokativne riječi prozvao sina ratnog zločinca Arkana, a Veljko mu nije ostao dužan.

veljko

- Nisam čuo za njega dok me nije prozvao, pregovori traju i voleo bih da vidi kakav sam borac, pošto je rekao da nameštam mečeve. Ako već izaziva, neka se uveri kako može da me pobedi, čekam ga u Beogradu. Neće mu se ništa desiti ovde, životom mu garantujem bezbednost i da mu ništa neće faliti, nismo takav narod. Samo mu ne garantujem da će biti bezbedan u ringu kada ja uđem - kaže za Telegraf Ražantović, koji ne odbacuje ni neutralni teren. Imao je Veljko komentar i za politički angažman.

- To što gura priču velike Albanije me ne zanima, on me čak i ne nervira jer je nebitan. U Prištini mi ne pada na pamet da se borim dok se situacija ne promeni - naveo je Veljko, koji ima 7-0 u dosadašnjoj karijeri.

veljkovelika

Prethodno se Mazerkaj tri puta borio s bokserima iz Srbije i sva tri puta je pobijedio. Mihajl Halas je dva puta nokautiran 2012., i 2015., dok je Mihajla Finčura nokautirao isto 2015. Na pitanje koji bokser mu je uzor odgovorio je čudno - Svi su dobri, od svih može da se nauči, ali moj idol je Ramuš Haradinaj, jačeg čovjeka nisam sreo - rekao je Mazerkaj.

petrit-mezerkaj-620x350

(Sport.ba)

Učitaj još novosti