04. 06. 2019 - 21:45
"Rekli smo da ćemo prije umrijeti nego izgubiti. I vidjeli ste...
907
Shares

TIMUR DIBIROV:

"Rekli smo da ćemo prije umrijeti nego izgubiti. I vidjeli ste što se dogodilo"

04. 06. 2019 - 21:45
0
Shares

Građani Skoplja organizirali su u ponedjeljak navečer doček za igrače Vardara koji su u nedjelju po drugi put postali prvaci Europe. Ponos Makedonije je u raspadu, igrači mjesecima nisu primili plaće, ruski gazda je otišao, a s njim i nekoliko stožernih igrača. 

Nitko nije očekivao da takav Vardar može uopće među četiri najbolja, a oni su otišli do kraja i zasjeli na krov Europe. Među igračima koji su sudjelovali u ovom pothvatu bili su i naši Ivan Čupić i Igor Karačić, piše Index.hr.

"Hvala vam svima. Ovo je pobjeda za vas, za sve nas. Jedan život, jedna ljubav!", poručili su Čupić i Šiškarev s bine odmah po dolasku u centar Skoplja gdje ih je dočekala okupljena masa. 

"Ovo je Božja nagrada za sve muku koje smo prošli ove sezone. Jasno je, sretni smo, otišli smo na final four i igrali bez pritiska. Samo smo htjeli usrećiti navijače koji su nam sada organizirali fenomenalan doček. Atmosfera u ekipi, veza koju imamo s navijačima, to su stvari koji se ne mogu opisati riječima", rekao je Igor Karačić. 

Situaciju je iz zanimljive perspektive prokomentirao jedan od vratara Vardara, Vlado Nedanovski.

"Ovo je čudesno, nevjerojatan je osjećaj biti članom ekipe koja ispisuje povijest. Hvala suigračima što su mi donijeli dva europska naslova koji nisam dao nikakav doprinos. Nadam se da će Vardar biti tu još dugo kako bi uveseljavao svoje navijače", kazao je Nedanovski. 

Jedan od najzaslužnijih za ovaj rezultat, Timur Dibirov, istaknuo je homogenost momčadi kao ključ uspjeha. 

"Mi smo ekipa koja ima 18 kapetana. Nismo bili u sjajnoj situaciji nakon prvog poluvremena s Barcelonom, ali uspjeli smo preokrenuti stvari. Rekli smo da ćemo prije umrijeti nego izgubiti. I vidjeli ste što se dogodilo", jasan je bio Dibirov. 

Učitaj još novosti