04. 06. 2019 - 11:40
Nekad najdominantniji igrač Eurolige pregovara s Efesom
907
Shares
Nekad najdominantniji igrač Eurolige pregovara s Efesom

UDOH ĆE POJAČATI GRADSKOG RIVALA

Nekad najdominantniji igrač Eurolige pregovara s Efesom

04. 06. 2019 - 11:40
0
Shares

U sezoni 2016/17 svoj prvi naslov u Euroligi osvojio je Fenerbahče, a na terenu ih je predvodio Ekpe Udoh, tada najdominantnija sila Europe. 

Pokrivao je obje pozicije pod košem, a u prosjeku je u 31 euroligaškoj utakmici zabijao 20.7 poena, hvatao 7.9 lopti te dijelio 2.2 asista i blokade. To mu je donijelo titulu najkorisnijeg igrača Final foura, a kasnije i NBA ugovor u Utahu. 

Međutim, u najjačoj ligi svijeta nije se nikako snašao i u dvije sezone u Salt Lake Cityju bilježio je manje od tri poena u prosjeku. To ga je nagnalo da potraži izlaz u sigurnoj luci - Europi.

Turski mediji javljaju kako pregovara s Anadolu Efesom, viceprvakom Starog kontinenta koji planira novi napad na vrh. Zadržali su Simona, Micića, Dunstona, planiraju isto s Larkinom, a dolazak Udoha prometnuo bi ih možda i u glavne favorite natjecanja. 

"Transfer je tajna, nadamo se najboljem", komentirao je ovaj slučaj trener Ergin Ataman. Da situacija bude još zanimljivija, Udoh je nedavno bio na utakmici Efesa i Galatasaraya. Jedno je sigurno - ova priča sigurno se ne sviđa navijačima gradskog rivala Fenerbahčea

Učitaj još novosti