03. 06. 2019 - 14:11
PRELIJEPA KINSLEY JE PREKINULA FINALE LP-A, A I DALJE JE U...
907
Shares
PRELIJEPA KINSLEY JE PREKINULA FINALE LP-A, A I DALJE JE U MODI Na aerodromu je srela OVOG ČOVJEKA, evo šta joj je poklonio (FOTO & VIDEO)

WOLANSKI SVE ZALUDJELA

PRELIJEPA KINSLEY JE PREKINULA FINALE LP-A, A I DALJE JE U MODI Na aerodromu je srela OVOG ČOVJEKA, evo šta joj je poklonio (FOTO & VIDEO)

03. 06. 2019 - 14:11
0
Shares

Kinsley Wolanski je i dalje glavna priča svjetske javnosti nakon utakmice finala Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama. Polugola plavuša koja je prekinula finale Lige prvaka je poznatija kao Instagramov model.

Finale Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama bilo je nakratko prekinuto u prvom poluvremenu nakon što je polugola plavuša utrčala na travnjak u kupaćem kostimu. Riječ je o Kinsey Wolanski, tzv. Instagramovu modelu.

wolanski1

"Prekinula sam finale Lige prvaka. Život se živi, radite lude stvari koje ćete zauvijek pamtiti", napisala je na svom profilu na Instagramu prelijepa djevojka.

Ona je djevojka planetarno popularnog youtubera Vitalija Zdorovetskija, koji je na isti način prekinuo finale Svjetskog prvenstva 2014. godine između Njemačke i Argentine.

wolanski2

Wolanski je uoči finala Lige prvaka imala 230 hiljada pratitelja na Instagramu, nakon toga brojka je skočila na više od dva miliona, a onda joj je profil, odnosno račun hakiran.

"Kada dobijete više od 2 miliona novih pratitelja preko noći, a onda vam je račun hakiran! Bio je to emocionalni vrtlog", napisala je jutro nakon zatvaranja profila na Instagramu, ali i otvaranja profila na Twitteru, na kojem već ima više od 50 hiljada pratitelja.

"Najluđa 24 sata u mom životu. Radite stvari kojih se bojite, izađite iz zone komfora. Živim za trenutke od kojih mi srce luduje", napisala je Wolanski.

wolanski

Recimo i da je noć provela u zatvoru, nakon čega je ponosno objavila da je puštena na slobodu. 

kinsey-wolanski

Nakon što su mnogi komentirali kako je to bilo najbolje što su vidjeli u cijelom finalu, djevojka je naglo postala popularna te se broj njenih pratitelja na Instagramu povećao preko nekoliko puta u samo 12 sati. Nakon toga profil je blokiran, ali je već otvorila i novi.

Nakon što su je zaštitari izveli s travnjaka, policija ju je odvela u zatvor gdje je nakon ispitivanja puštena noćas oko 2 sata ujutro po našem vremenu. Time se pohvalila i na Instagramu gdje je otkrila i gdje je otišla proslaviti ulazak na terene i novostečenu slavu. 

volanski2

volanski1

volanski

"Htjela sam neku drugu hranu, ali jedino je McDonalds radio tako da je to jedino što mogu pojesti sada", poručila je Kinsey, na što su brojni fanovi ostali u čudu...

Također, otkrila je da je dobila i sjajan poklon na aerodromu u Madridu od osobe koja radi za UEFA-u. Kinsley je u modi, prihvatite to...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti