03. 06. 2019 - 10:11
Duško došao kolegi na svadbu bez Jelene Karleuše, a nećete...
907
Shares
Duško došao kolegi na svadbu bez Jelene Karleuše, a nećete vjerovati ko je bio s njim

SRBIJA

Duško došao kolegi na svadbu bez Jelene Karleuše, a nećete vjerovati ko je bio s njim

03. 06. 2019 - 10:11
0
Shares

Srbijanski fudbaler Milan Lola Smiljanić i njegova izabranica Tamara Čupković u nedjelju, 2. juna, izgovorili su sudbonosno "da", a građanskom vjenčanju prisustvovao je i fudbaler Duško Tošić. Defanzivac je na ceremoniju došao sam, bez supruge Jelene Karleuše. 

Tošić je bio vidno raspoložen i nasmijan dok je ćaskao s kolegom Zoranom Tošićem Bambijem, dok su se svi čudili što su njih dvojica u dobrim odnosima s obzirom na to da je svojevremeno kružila priča da se Duško navodno udvarao Jovani Gajić, ženi svog bivšeg saigrača iz reprezentacije.

4

Foto: Milena Đorđević

Bambi se, nakon navoda da mu se Duško udvarao ženi, oglasio i demantovao cijelu priču.

- S Duškom sam u fenomenalnom odnosu i gluposti su da sam ga htio prebiti. Što se tiče toga da se udvarao supruzi, znao bih da je tako i nemam komentar na tu priču, niti ću takvoj priči davati na značaju - rekao je on tada i nastavio:

jelena-i-dusko

- Ako se Jovani moje kolege udvaraju, budite sigurni da ću biti u to upućen i da me to apsolutno ne brine. Svako radi kako misli da treba. Ni s kim od kolega nikada nisam imao problem, a Duška smatram dobrim dečkom i želim mu sve najbolje. Tuče i skandale, molim vas, ne povezujte sa mnom, ja nisam taj tip čovjeka. 

Bambi je tom prilikom istakao da vodi drugačiji način života i da ga skandali ne zanimaju.

5c445d73-c750-4c8a-982a-12140a0a0a67-jelena-karleusa-dusko-tosic-ata-images-2-770x410-previeworg

- Nikada nisam volio skandale i uplitanja u sukobe s kolegama. Bavim se sportom, ne aferama! Gledam svoj život, svoju porodicu, karijeru i ne zanima me šta se dešava u tim estradnim vodama, kojima, ponavljam, ne pripadam - rekao je Bambi svojevremeno, piše Telegraf.

Učitaj još novosti